Ο οδηγός αμαρτιών που κυκλοφόρησε σε σχολείο της Λέσβου είναι… κόλαση

Μοιάζει τόσο 70s, μα είναι so 2019!

Article featured image
Article featured image

Σάλο έχει δημιουργήσει στα ελλαδικά social media ένας οδηγός εξομολογήσεως ή αμαρτιών, ο οποίος δόθηκε σε παιδιά δημοτικού στη Λέσβο.

xartisxolio3.jpg


Το γεγονός έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή, 19 Απριλίου, όταν τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου δημοσίευσε τον οδηγό, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε μέσα η λίστα.

«Μήπως πηγαίνεις στα θέατρα και τους κινηματογράφους;». Ένα απίστευτο φυλλάδιο… «παιδικό οδηγό εξομολογήσεως» κρατούσαν σήμερα στα χέρια τους επιστρέφοντας στο σχολείο μετά από εκκλησιασμό, μαθητές και μαθήτριες της Λέσβου. Ο οδηγός των αμαρτιών που απευθύνεται σε παιδιά είναι τρομακτικός και ατέρμονος και αφορά σε έναν «τυπικό» θα λέγαμε απολογισμό, ώστε τα παιδιά με ασφάλεια να… εξομολογηθούν. Οι αμαρτίες έχουν υποκατηγορίες: της γλώσσας, των ματιών, των αυτιών και των χεριών. Είναι όμως τόσες πολλές οι αμαρτίες που μπορεί να κάνουν τα παιδιά που υπάρχει και η κατηγορία με τις… διάφορες», σημειώνει η συντάκτρια του άρθρου, Ανθή Παζιανού.

58374483_10217911671959128_5509288605098442752_n.jpg

Πολύ γρήγορα το θέμα έγινε viral στα social media, με τους περισσότερους να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.Φωτογραφία: elizabeth lies / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ