Η απάντηση του Έλληνα βουλευτή για τη viral φωτογραφία

Χτες αναδημοσιεύσαμε το παρακάτω και έγινε ένα μικρός χαμός, αφού παρά την κυπριακή επικαιρότητα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή ποστ της ημέρας.

Article featured image
Article featured image



Το άρθρο που δημοσιεύτηκε αρχικά στη Lifo και δη στα Μικροπράγματα, αφορούσε σε μια φωτογραφία όπου δύο Έλληνες πολιτικοί εμφανίζονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, έτοιμοι να ταξιδέψουν και αντί για ζώνη ασφαλείας υπήρχαν πατενταρισμένα κλιπς έτσι ώστε να μην κάνει μπιπ μπιπ το SUV.

Οι επικριτικές αντιδράσεις των χρηστών των social media, ειδικά στην Ελλάδα, γίνονταν όλο και πιο έντονες, ειδικά μετά που η κυρία Βόζεμπεργκ προσπάθησε να το καταπνίξει.



Στο Instagram της όπου και είχε ανεβάσει τη φωτογραφία έσβηνε σχόλια που την εγκαλούσαν για την έλλειψη ζώνης, στο Twitter μπλόκαρε χρήστες που της έκαναν κριτική για το θέμα, και τελικά αντί να αποσιωπηθεί, το θέμα γιγαντώθηκε.

24 ώρες αργότερα, η κα Βόζεμπεργκ δεν έκανε κανένα σχόλιο επ’ αυτού, συνεχίζοντας να κρύβει κάτω απ’ το χαλί κάτι που, στην τελική, δεν είναι και το μεγαλύτερο σκάνδαλο του κόσμου και για το οποίο ενδεχομένως δεν έχει καν ευθύνη.

Προς τιμή του, μίλησε όμως ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής (εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού), με μια υποδειγματική ανάρτησή του στο Facebook.


Μπράβο του που έχει παραδεχτεί το λάθος του, χωρίς δικαιολογίες, ευχαριστώντας μάλιστα όλους όσοι του έκαναν παρατηρήσεις.

Είτε το εννοεί είτε όχι, επικοινωνιακά έχει κερδίσει το παιχνίδι.

Σημαντικό, πάντως, είναι να μη ξεχνάμε να φοράμε τη ζώνη μας, άσχετα με το τι κάνει ο καθένας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ