Αρχίζει σε λίγο η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο αντικειμένων που βρέθηκαν στην κόκκινη λίμνη

Η προσπάθεια ανάσυρσης θα γίνει με την επιστράτευση σκάφανδρου.

Article featured image
Article featured image

Έπειτα από την ομολογία του δράστη ότι τα πτώματα της 36χρονης Λίβιας Φλορεντίνας Μπουνέα, της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της 31χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, βρίσκονται εντός της κόκκινης λίμνης, μέσα σε βαλίτσες, οι έρευνες με ρομποτική κάμερα που διενεργήθηκαν χθες, Μεγάλο Σάββατο, κατέδειξαν δύο αντικείμενα στο βυθό της λίμνης, περί τα 2,5 μέτρα βάθους.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα, γύρω στις 10:00 το πρωί θα αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης τους, με την επιστράτευση σκάφανδρου.

Ενώ παράλληλα με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, καθώς κι εκεί βρέθηκε ένα αντικείμενο, το οποίο εστάλη για εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Χθες ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο ανανέωσε την κράτησή του για ακόμη οκτώ ημέρες για επτά υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Δευτέρα του Πάσχα αναμένονται στην Κύπρο Βρετανοί εμπειρογνώμονες, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής του εγκλήματος, που διερευνά η Αστυνομία, για να παράσχουν εμπειρογνωμοσύνη.

Για συνεχή ενημέρωση στο SIGMALIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ