Δύο ηλικιωμένοι κλέφτηκαν έπειτα από 60 χρόνια ανεκπλήρωτου έρωτα

Άφησαν ένα γράμμα στα παιδιά τους, καθάρισαν τα σπίτια τους και εγκατέλειψαν το χωριό για να ζήσουν μαζί όσα χρόνια τους απομένουν.

Δύο ηλικιωμένοι κλέφτηκαν έπειτα από 60 χρόνια ανεκπλήρωτου έρωτα

Άφησαν ένα γράμμα στα παιδιά τους, καθάρισαν τα σπίτια τους και εγκατέλειψαν το χωριό για να ζήσουν μαζί όσα χρόνια τους απομένουν.

Article featured image
Article featured image

Pixabay/ nile

Μια περίεργη ή καλύτερα ασυνήθιστη ιστορία αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου Κρήτης με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους έστω και με 60 χρόνια καθυστέρηση.

Ο 78χρονος συνταξιούχος του Δημοσίου και η 72χρονη συγχωριανή του, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ζούσαν και στην ίδια γειτονιά ήταν ερωτευμένοι από την εφηβεία τους. Ωστόσο τα πράγματα ποτέ δεν ευδοκίμησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα εκείνη να παντρευτεί κάποιον άλλο και να κάνει μαζί του οικογένεια και εκείνος να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, χωρίς, ωστόσο, να κάνει ποτέ οικογένεια.

Η 72χρονη, η οποία έχει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, έμεινε χήρα πριν από περίπου έξι χρόνια, ενώ ο 78χρονος πριν δύο χρόνια, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Μη έχοντας άλλες πλέον υποχρεώσεις, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να ζήσει τον έρωτα που είχαν στην αναμονή για έξι δεκαετίες.

Οι δύο τους «κλέφτηκαν» ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την 72χρονη να αφήνει γράμμα στα παιδιά της εξηγώντας την ιστορία και την απόφασή της, ενώ παράλληλα ζήτησε από τα παιδιά της να σεβαστούν αυτό που έκανε και να μην την ψάξουν. Διευκρίνισε επίσης στα παιδιά της πως όλα τα κληρονομικά είχαν διευθετηθεί, άρα τίποτα δεν υπήρχε που να εκκρεμούσε.

Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου μετέβησαν τα παιδιά της 72χρονης, θέλοντας να διερευνήσουν αν πίσω από αυτό το γράμμα κρύβεται κάτι άλλο και αν συμβαίνει κάτι κακό στη μητέρα τους, καθώς δεν μπορούσαν να αποδεχθούν ότι η δική τους η μητέρα θα έκανε κάτι τέτοιο.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 78χρονου, το οποίο επίσης ήταν κλειστό αλλά τακτοποιημένο στην εντέλεια.

Πάντως, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της προκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ