Οι ηλικιωμένοι που «κλέφτηκαν» από έρωτα ήταν ένα πολύ επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο

Όλοι τσιμπήσαμε!

Οι ηλικιωμένοι που «κλέφτηκαν» από έρωτα ήταν ένα πολύ επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο

Όλοι τσιμπήσαμε!

Article featured image
Article featured image

Ίσως από ρομαντισμό, ίσως από έρωτα, ίσως από το γεγονός ότι η είδηση έγινε viral δύο ημέρες μετά την 1η Απριλίου, η ουσία είναι πως σε Ελλάδα και Κύπρο σχεδόν όλες ιστοσελίδες, περιλαμβανομένης και της CITY «έφαγαν» το ρομαντικό παραμύθι για τον έρωτα μεταξύ δύο ηλικιωμένων σε χωριό της Κρήτης, οι οποίοι χρόνια μετά το πρώτο σκίρτημα αποφάσισαν να κλεφτούν και να ζήσουν ερωτευμένοι το υπόλοιπο της ζωής τους.

22890.jpg


Το πρωταπριλιάτικο ψέμα της τοπικής εφημερίδας της Κρήτης «Πατρίδα» αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα του 2019, αφού η απήχησή του ξεπέρασε τα τοπικά σύνορα με την είδηση να αναδημοσιεύεται σχεδόν από όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά και τις κυπριακές.

Η είδηση, μάλιστα, είχε ιδιαίτερη απήχηση και στους αναγνώστες οι οποίοι βρήκαν την απόφαση του ηλικιωμένου ζευγαριού απίστευτα ρομαντική και ελπιδοφόρα, αφού με την πράξη του απέδειξαν ότι ο έρωτας ποτέ δεν πεθαίνει, σε ότι ηλικία και να βρίσκεσαι.

Και μπορεί η είδηση να ήταν ψεύτικη, ωστόσο για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, η φλόγα του έρωτα πρέπει να παραμένει για πάντα αναμμένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ