Εσύ έμαθες για το SWIMRUN;

Ο 1ος Διεθνής Αγώνας Protaras SwimRun powered by Capo Bay, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 31 Μαρτίου στην περιοχή του Πρωταρά.

Article featured image
Article featured image

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Γ.Σ.Σ. «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το Protaras SwimRun powered by Capo Bay περιελάβανε σε μια διαδρομή 25 χιλιομέτρων, 5 τμήματα τρεξίματος απόστασης μέχρι και 6 χιλιομέτρων και 4 ενδιάμεσα τμήματα κολύμβησης μέχρι και 500 μέτρων.

Η διαδρομή κατά μήκος της τουριστικής του Πρωταρά, καθώς και τα μαγικά μονοπάτια του Κάβο Γκρέκο σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά του FigTree bay, του Green Bay και της παραλίας του Κόννου, προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους αθλητές.

Το Protaras SwimRun powered by Capo Bay επέλεξαν αθλητές από Ελλάδα, Πολωνία, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία, Ισραήλ και Κύπρο για να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους σεζόν.

received_441795129916677.jpeg

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Protaras SwimRun Cyprus 2019 powered by Capo Bay είναι ο πρώτος αγώνας SwimRun στην ανατολική Μεσόγειο και περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου ως αγώνας κυπέλλου.

Η άρτια διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία τόσο στο θέμα της ασφάλειας των συμμετεχόντων, όσο και στο θέμα της όλης οργάνωσης.

received_585391341981588.jpeg

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, καθώς η συμβολή τους για τη διεξαγωγή ενός τόσο ξεχωριστού αγώνα, είναι καθοριστική» έγραψαν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές του SwimRun Cyprus σε ανακοίνωσή τους.

Χορηγοί του αγώνα: Capo∙Bay Hotel, AWOL Adventure Without Limits, Garmin Cyprus, Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, NETinfoPAY.

Υποστηρικτές: Komanetsi aquatic and fitness center, Cytavision, φυσικό μεταλικό νερό Κύκκος, Φούρνοι Ζορμπάς, www.ryltoday.com, antigonika.com Creative & Design, Πολυκλινική Λητώ, Olympian Labs, Beiersdorf, Nivea, Nivea Men, Paper Works Philippides.

received_1987597508215634.jpeg

Συνεργαζόμενοι φορείς: Γ.Σ.Σ. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, Δήμος Παραλιμνίου, Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου, Τμήμα Δασών.

Χορηγοί επικοινωνίας: city.com.cy, sportime.com.cy.

received_2005699006406258.jpeg

received_2386810378207357.jpeg

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.swimruncyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/SwimRunCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/swimruncyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ