13 προτάσεις γάμου που έγιναν... δημόσια

Οι ιστορίες 13 ζευγαριών που δεν δίστασαν να δείξουν δημόσια τον έρωτά τους.

Article featured image
Article featured image

Η πρόταση γάμου θεωρείται πολύ ιδιαίτερη στιγμή για ένα ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι ρομαντικοί και τολμηροί, που δεν διστάζουν να το κάνουν δημόσια.


Δείτε πιο κάτω τις 13 πιο ωραίες δημόσιες προτάσεις γάμου της δεκαετίας και τι έγινε μετά:


1) Όταν ο Τομ Χανκς έβαλε το… χεράκι του

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την περιοδεία προώθησης του βιβλίου του (Uncommon Type: Some Stories), ο Τομ Χανκς βοήθησε έναν άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

ddd.png


2) Η παραλίγο ταυτόχρονη πρόταση γάμου

Μια κοπέλα είχε την ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη της, στο μέρος που πήγαν το πρώτο ραντεβού τους. Όμως δεν είχε φανταστεί την αντίδραση. Η Jessa και η Becky έχουν φτιάξει επίσημη σελίδα για την ξεχωριστή ημέρα τους, με το μυστήριο να πραγματοποιείται στις 19 Οκτωβρίου του 2019.


3) Αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο

Ο αθλητής του βάδην Tom Bosworth ζήτησε από τον αγαπημένο του, Harry Dineley, να τον παντρευτεί στην παραλία της Κόπα Καμπάνα. Ο Bosworth έγινε ο πρώτος Βρετανός αθλητής στίβου, που έκανε come out ενώ σε δηλώσεις του, επεσήμανε πως η αποκάλυψη αυτή τον έκανε να βελτιώσει τις επιδόσεις του!

Φέτος ψηφίστηκε ως Αθλητική Προσωπικότητα της Χρονιάς από το BBC, δίνοντας το παρόν στα βραβεία με τον σύζυγό του.

3.png


4) Η Adele σε ρόλο προξενήτρας

Ο Wade Nicholson-Doyle πήρε τον αγαπημένο του Chris στη συναυλία της Adele στη Μελβούρνη, ως δώρο για τα 40ά γενέθλιά του. Δεν περίμενε όμως τι θα γινόταν, με τον Wade να γονατίζει μπροστά σε 77.000 θεατές και να του κάνει πρόταση γάμου.

«Τελικά είπες ναι;» αστειεύτηκε η Adele, αγκαλιάζοντας τους μελλόνυμφους. «Δεν είχα ιδέα πως θα συνέβαινε αυτό! Συγχαρητήρια!».


5) Στον Μαραθώνιο της Αθήνας

To 2016 στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Άλαν Καρλίερ τόλμησε εκτός από το να τρέξει τα 42 χλμ. να κάνει και πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Στεφανί Ροσμάνς. Οι δύο Βέλγοι τερμάτισαν, με τον Άλαν να περιμένει στη γραμμή την αγαπημένη του. Όταν εκείνη λίγα λεπτά αργότερα, πέρασε τον τερματισμό εκείνος γονάτισε και ενώπιον των χιλιάδων θεατών του σταδίου, κι ενώ δίπλα τους οι δρομείς συνέχιζαν να τερματίζουν, της έκανε πρόταση γάμου.

protasi-gamou.jpg


6) Η συγκινητική πρόταση γάμου στην κοπέλα του και την αδελφή της

Το 2010 ο Will Seaton ξεκίνησε να βγαίνει με την Ashley Schaus. Η κοπέλα όμως του είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως εκείνη και η αδερφή της Hannah, η οποία έχει διαβήτη και σύνδρομο Down, «πάνε πακέτο»! Εκτός από τα κοινά ραντεβού των τριών λοιπόν, ο Will αποφάσισε το 2017 να κάνει πρόταση γάμου και στις δύο. Το Δεκέμβριο που μας πέρασε το ζευγάρι απέκτησε τη Sadie Lynn με την Hannah να βοηθάει στο μεγάλωμα του παιδιού!

sdfg.png


7) Ο Αυστραλός βουλευτής έκανε πρόταση στο κοινοβούλιο

Λίγες ημέρες μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων σε δημοψήφισμα, ο βουλευτής Τιμ Γουίλσον άδραξε την ευκαιρία και έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό του. Ο συνεργάτης του, Ryan Bolger, καθόταν στα έδρανα, χαμογέλασε και έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Μάρτιο του 2018 και είναι ευτυχισμένο.


8) Η πρόταση γάμου αστυνομικού στο Gay Pride

Αστυνομικός έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του στο Gay Pride του Λονδίνου το 2016. Το ζευγάρι μπορεί να παντρεύτηκε, όμως ο ίδιος φαίνεται… μετανιωμένος.

Ο Phil Adlem με άρθρο του στον Guardian είχε κάνει σαφές πως μετάνιωσε την κίνησή του. Ο λόγος είναι πως έκτοτε δέχεται ανελέητο διαδικτυακό bullying. Ο ίδιος λέει πως ενώ η άμεση ανταπόκριση στην κίνησή του ήταν μόνο θετική, με τον κόσμο που ήταν παρόντες να ζητωκραυγάζουν, όταν αποφάσισε να διαβάσει τα σχόλια στο ίντερνετ βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Policeman proposes to his boyfriend at Pride London

A police officer broke ranks with his colleagues to propose to his boyfriend at Pride in London today. Footage from ITV London. Read more here: http://bit.ly/28V4xyP

Posted by ITV News on Saturday, 25 June 2016


9) Ήταν της τύχης τους γραφτό

Οι φωτογράφοι μπορεί να αποθεώσουν κυριολεκτικά μία στιγμή. Αυτή συνέβη στην περίπτωση του Matthew Dippel, ο οποίος είδε από μακριά στο Εθνικό Πάρκο Yosemite έναν άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του! Απαθανάτισε τη στιγμή και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε viral!

Ένα μήνα αργότερα, με τη βοήθεια του κόσμου βρήκε το ζευγάρι, που είναι ο Charlie Bear και η αρραβωνιαστικιά του Melissa. Ο Charlie είδε τη φωτογραφία σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και έσπευσε να ανακοινώσει στην αρραβωνιαστικιά του ότι έγιναν viral. «Κοιτάξαμε πολλές φορές τη φωτογραφία για να σιγουρευτούμε ότι είμαστε εμείς», είπε.

a.png


10) Ο Πρίντεζης και το τραγούδι

Ο Γιώργος Πρίντεζης λίγο καιρό πριν η αγαπημένη του Στέλλα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να της κάνει πρόταση γάμου. Μετά από τραγούδι που της αφιέρωσε, της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Η Στέλλα ο Γιώργος και η μικρή τους είναι πλέον μία ευτυχισμένη οικογένεια και περνούν μοναδικές στιγμές στην καθημερινότητά τους.


11) Πρόταση live στο Καρναβάλι

Ο Ανδρέας, κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Παρέλασης του καρναβαλιού της Πάτρας, πλησίασε το μικρόφωνο της ΕΡΤ, που μετέδιδε ζωντανά την παρέλαση και ζήτησε στην σύντροφό του, Γεωργία να τον παντρευτεί!

Εκείνη απάντησε θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη.


12) Ρομαντικός body builder σε γόνδολα στη Βενετία

Ο Patrick Huber αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο του Jimmy Sjödin (πρώην αθλητής καταδύσεων) και διοργάνωσε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία. Ο Jimmy σιγουρα δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε μπαίνοντας σε γόνδολα με τον σύντροφό του. Εκείνος του έκανε πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή.

Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένο, όπως βλέπουμε από τα social media του. Του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

gondola.png

man.png


13) Ο παρουσιαστής της Eurovision δεν δίστασε

Ο Ελβετός Σβεν Ιπινάι δεν δίστασε κατά τη διάρκεια του «Dancing with the Stars» να κάνει μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό πρόταση γάμου στον αγαπημένο του. Ο 47χρονος είναι διάσημο πρόσωπο της τηλεόρασης SRF και παρουσιάζει μεταξύ άλλων τη Eurovision.

Έτσι, ζήτησε το χέρι του συντρόφου του, σε ζωντανή μετάδοση, κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής που συμμετέχει, κάτι το πρωτόγνωρο στην Ελβετία, όπου ένα προσχέδιο νομοσχεδίου που θα προβλέπει τη νομιμοποίηση του «γάμου για όλους» βρίσκεται υπό διαβούλευση στο Κοινοβούλιο.

Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ