Ποιοι πολιτικοί στην Κύπρο ανέβηκαν σε τρακτέρ πριν τον Φαίδωνος [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέβηκε το πρωί σε εκσκαφέα και κατεδάφισε περίπτερο που βρισκόταν στον παλιό χώρο στάθμευσης, σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών.

Article featured image
Article featured image


Ακούς στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση του ΚΥΠΕ, για έναρξη εργασιών, και πάει το μυαλό σου σε κάποιο συνέδριο με εγκέφαλους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, οι οποίοι αποτελούν μέρος κάποιας δεξαμενής σκέψης.

Πού να φανταστείς ότι ο Μέγας Φαίδωνας το έχει τερματίσει. Ή καλύτερα, το έχει ρίξει.

Πριν από αυτόν, όμως, σε τρακτέρ ανέβηκαν κι άλλοι.

Πρώτος διδάξας ο Αβέρωφ, ως άλλος «πατατάρης», όργωσε ολόκληρες εκτάσεις στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.


trakter6.jpg




Ακολούθησε ο CEO της Εκκλησίας της Κύπρου, ο οποίος απείλησε ότι θα καθαρίσει ο ίδιος με τη μπουλντόζα το οικόπεδο όπου θα κατασκευαζόταν το πολυώροφο ξενοδοχείο στη Γεροσκήπου, εάν δεν σταματούσαν άμεσα οι αρχαιολογικές εργασίες που γίνονταν σε αυτό.

Τελικά, μόνο λόγια ήταν (προσφιλής τακτική του άλλωστε), πλην όμως τον ανεβάσαμε εμείς, έτσι για να καταγραφεί ορθά στην ιστορία σωστά αυτή η τραγελαφική ατάκα του πνευματικού και πνευματώδους αυτού Ηγέτη.

trakter5c.png


Τέλος, τα τρακτέρ τα αγαπάει και ένας άλλος Δήμαρχος στο νησί, ο Παραλιμνίου. Με τη δικαιολογία, πάντα, ότι «σάζει» μας τις παραλίες, για να απολαμβάνει ο λαός τα μπάνια του. Σε τρακτέρ δεν τον είδαμε (ακόμα), τον είδαμε όμως να σβήνει κεράκια σε τούρτα-τρακτέρ!


56800774_592905104544245_472054830391623680_n.jpg


Λογικά, μετά τον Φαίδωνος, θα κάνουν κι άλλοι επίδειξη… εις χοίρος!

Υ.Γ. Ανά το πανελλήνιο, φυσικά, πιο δημοφιλής οδηγός εκσκαφέα είναι μακράν ο Γκλέτσος. Βαρβατίλα, τι να λέμε τώρα!


traktersd.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ