Τι ακριβώς σου δίνει το My Heritage που χορηγεί φέτος τη Eurovision

Αν θέλεις να μάθεις τις ρίζες σου, μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για 14 ημέρες.

Article featured image
Article featured image

Αν παρακολούθησες χθες το βράδυ τον α’ ημιτελικό της Eurovision, σίγουρα θα άκουσες και για το «My Heritage», τον βασικό χορηγό του φετινού διαγωνισμού.

Το δίχως άλλο μια άκρως επιτυχημένη επιλογή χορηγού σε έναν διαγωνισμό που προωθεί και προβάλλει την πολύπολιτισμικότητα, τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του ατόμου και της πολιτισμού του.

Τι προσφέρει, ωστόσο, το My Heritage;

Εάν αποφασίσεις ότι θέλεις να μάθεις τις ρίζες σου και κάνεις εγγραφή στο My Heritage, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε 9,7 δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία από όλο τον κόσμο, να ανεβάσεις ολόκληρο το οικογενειακό σου δέντρο και να το ταυτίσεις αυτόματα με δέντρα άλλων χρηστών που έχουν κοινά στοιχεία και ιστορικό με το δικό σου και κάθε χρόνο να έχεις πρόσβαση σε ένα δισεκατομμύριο νέα αρχεία που προστίθενται στην εφαρμογή.

Μάλιστα, προσφέρει απευθείας σύνδεση, σε κινητά και πλατφόρμες λογισμικού για τους χρήστες του σε όλο τον κόσμο.

Αν σε ψήσαμε, μπορείς να το δοκιμάσεις άμεσα, χωρίς κόστος, για 14 μέρες ανακαλύπτοντας «τίνος, πραγματικά, είσαι».


Γιατί χορηγός το My Heritage;

Γιατί ξεκίνησε από το Ισραήλ! Το 2003, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γκιλάντ Γιαφέτ ίδρυσε το MyHeritage στο σαλόνι του στο μοσάβ της Μπνέι Αταρότ, λίγο έξω από το Τελ Αβίβ, Ισραήλ.

Ο Γκιλάντ ξεκίνησε την εταιρεία, ως αποτέλεσμα του ότι δεν έβρισκε ένα εργαλείο που να ικανοποιούσε τις ανάγκες του στην γενεαλογία. Με 42 γλώσσες, 80 εκατομμύρια χρήστες, 1,6 δισεκατομμύρια προφίλ και 28 εκατομμύρια οικογενειακά δέντρα, το My Heritage είναι ένας δημοφιλής προορισμός για έρευνα οικογενειακής ιστορίας.

Τον Φεβρουάριο του 2012, η ​​εταιρία μετέφερε την έδρα της στα νέα γραφεία στη Ορ Γιεχουντά, Ισραήλ, κοντά στο Τελ Αβίβ. Υπάρχουν πρόσθετα γραφεία στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ), καθώς και στην Γιούτα και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ