Όλα τα φιλιά του α’ ημιτελικού της Eurovision εδώ

Μια από τις πιο ξεχωριστές και αμφιλεγόμενες τηλεοπτικές στιγμές του χθεσινοβραδινού διαγωνισμού.

Article featured image
Article featured image

ταν οι διοργανωτές αναφέρονταν σε πολλές εκπλήξεις, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ερχόταν η στιγμή που όλα τα κρατικά κανάλια των Ευρωπαϊκών και μη χωρών, θα έδειχναν gay ζευγάρια να φιλιούνται ζωντανά με εκατομμύρια τηλεθεατές να τους παρακολουθούν.

Κι όμως, το Τελ Αβίβ με το σύνθημα Dare To Dream και την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ επί σκηνής, τόλμησε να προβάλει την αγάπη, πέρα από σύνορα, θρησκείες, πιστεύω, χρώμα, εθνικότητα και φυλή.

Η τρανσέξουαλ ντίβα, που το 1998 έφερε τη νίκη στο Ισραήλ, εμφανίστηκε στη σκηνή του Τελ Αβιβ, 21 χρόνια μετά, και με το τραγούδι του Bruno Mars «Just the Way you Are» κάλεσε το κοινό να εκφραστεί όπως ακριβώς ένιωθε.

Η kiss cam, στράφηκε σε ζευγάρια που ήταν στο κοινό και μετέδωσε τα φιλιά τους, κάτι που φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, καθώς η πλειοψηφία των φιλιών προερχόταν από gay ζευγάρια. «H αγάπη δεν γνωρίζει θρησκεία ή φυλή και δεν έχει όρια. Η αγάπη είναι αγάπη και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτήν», είπε η Dana σχολιάζοντας τα φιλιά μεταξύ ζευγαριών την ώρα που τραγουδούσε και ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτό.

dare2.jpg

1507066_gay_fili_euovision2019.jpg

dare.jpg

dare1.png

dare3.jpg

dare5.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ