Κάποιος (πολύ) τυχερός από χθες το βράδυ έχει στο λογαριασμό του 6,7 εκατομμύρια

Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο.

Article featured image
Article featured image

Πραγματοποιήθηκε χθες, βράδυ Πέμπτης, η κλήρωση του Τζόκερ για το οργιώδες ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Sigmalive.

Μετά από απανωτά τζακ ποτ, που εκτόξευσαν σε πολλά εκατομμύρια το τελικό ποσό, η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε έναν μοναδικό νικητή.


Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στην Κέρκυρα με τον νικητή, μάλιστα, να συμπληρώνει και 19 επιτυχίες και στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι τα συνολικά του κέρδη είναι περισσότερά.

Τα άλλα τέσσερα δελτία της δεύτερης κατηγορίας οι κάτοχοι των οποίων κερδίζουν το ποσό των 7.867 ευρώ έκαστος συμπληρώθηκαν στο Δίστομο, το Ξηρόμερο και τη Λευκωσία.

tzoker-klri2.jpg

Σε καλή μεριά να πούμε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Έπεσε» το Facebook: Το μήνυμα που εμφανίζει στους χρήστες

Article featured image

Το όνομα ενός αστρονόμου των Μάγια ήρθε στο φως έπειτα από αιώνες

Article featured image

Ρετρό εικόνα ενός από τα χαρακτηριστικά γεύματα που προσέφερε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους επιβάτες της