Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό τα προγνωστικά βγάζουν πιθανό νικητή

Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σε ποια θέση τοποθετούν την Κύπρο και ποιος προβλέπεται, εν τέλει, να το σηκώσει.

Article featured image
Article featured image

Σε ένα εφ’ όλης της ύλης αναλυτικό ρεπορτάζ, το Check In Cyprus κάνει τις δικές του προβλέψεις για τον πίνακα κατάταξης του τελικού, ενώ σχολιάζει και τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, τα οποία άλλαξαν και πάλι, μετά και το τέλος του β’ ημιτελικού.

Με μοναδική έκπληξη την πρόκριση της Αλβανίας ο χθεσινοβραδινός ημιτελικός έδωσε το εισιτήριο του τελικού σε όλα τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού. Οι δέκα χώρες που πέρασαν από τον δεύτερο ημιτελικό στον τελικό είναι οι: Βόρεια Μακεδονία, Ολλανδία, Αλβανία, Σουηδία, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Δανία, Νορβηγία, Ελβετία και Μάλτα.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη παραμένει φυσικά η Ολλανδία η οποία βρίσκεται στην κορυφή των προγνωστικών των γραφείων στοιχημάτων από την πρώτη στιγμή που βγήκε το τραγούδι της, δίνοντας την αίσθηση πως η φετινή της νίκη θα είναι εύκολη. Ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο;

Μάλλον όχι και τόσο, καθώς τα υπόλοιπα φαβορί δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Και ενώ για την Ολλανδία τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα, για την Κύπρο το τοπίο είναι κάπως… θολό. Τα προγνωστικά αλλάζουν συνεχώς ανεβοκατεβάζοντας τη συμμετοχή μας πότε εντός της δεκάδας και πότε εκτός.

Για να μάθετε ποιος τελικά προορίζεται για το έπαθλο και ποιος για τον πάτο, διαβάστε το εκτενές άρθρο του Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ