Είσαι σίγουρος ότι αυτό που θα ψηφίσεις την Κυριακή, είναι αυτό που πραγματικά σε εκφράζει;


Μια διαδικτυακή εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις, αν όντως ταιριάζουν οι απόψεις σου με το κόμμα/συνδυασμό που επέλεξες να ψηφίσεις.

Article featured image
Article featured image


Παρότι κάποιος θα χαρακτήριζε την εφαρμογή αυτή ιδανική για αναποφάσιστους ψηφοφόρους, το Choose4Cyprus, αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο και για όσους ψηφοφόρους είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Μάλιστα τα αποτελέσματα μπορεί να σας φέρουν προ εκπλήξεως, καθώς οι απόψεις σας –εν τέλει- να μην έχουν καμία σχέση με αυτές του κομματικού συνδυασμού που στηρίζατε.

Φυσικά τα αποτελέσματα του τεστ δεν είναι θέσφατο, ούτε και αποτελούν αλάνθαστη εικόνα των επιλογών του κάθε συμμετέχοντα, ωστόσο, είναι μια καλή αφορμή για προβληματισμό και ίσως κάποια επαναξιολόγηση.


Κάνε το τεστ ΕΔΩ

europe.jpg


Το Choose4Cyprus είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο πολιτικού προφίλ για τα κόμματα για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019 στην Κύπρο. Ο σκοπός του Choose4Cyprus είναι να βοηθήσει τους πολίτες να επιλέξουν το πολιτικό κόμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους πολιτικές προτιμήσεις και να τους επιτρέψει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις όλων των κομμάτων σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.

Το Choose4Cyprus είναι ένα πρόγραμμα αποκλειστικά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν συνδέεται με κανένα πολιτικό κόμμα ή οργανισμό.

Η Ερευνητική Oμάδα για την Κύπρο ανήκει στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και αποτελείται από:

Δρ. Βασιλική Τρίγκα, Επίκουρη Kαθηγήτρια

Δρ. Λία (Πασχαλία) Σπυρίδου, Επίκουρη Kαθηγήτρια

Δρ. Κώστας Τζιούβας, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Δρ. Νικόλας Τσαπατσούλης, Καθηγητής

Αντώνης Χαραλάμπους, Διδακτορικός Φοιτητής

Νίκανδρος Ιωαννίδης, Προπτυχιακός Φοιτητής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ