Την Κυριακή δίνουμε τη ψήφο μας… στα Social Media της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ

Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πλήρη εικόνα σε σχέση με τις Ευρωεκλογές μέσω των Social Media της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Article featured image
Article featured image

Sigma TV στο Facebook, SigmaTV στο Twitter και sigmatvcy στο Instagram, έτσι ώστε να μη χάσετε στιγμή από την ενημέρωση, από νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι αργά το βράδυ.

Ο πιο διαδραστικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας των ημερών μας είναι αναμφισβήτητα αυτός που παρέχει ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξ ου και η ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ δεν θα μπορούσε να μη λάβει σοβαρά υπόψη την παράμετρο αυτή.




Τα Instagram Stories, τα Live μέσω Facebook, τα συνεχή τιτιβίσματα στο Twitter και όλα τα υπόλοιπα που θα βγαίνουν από το #teamSigmaTV, θα δίνουν σε όλους εσάς, αρχικά, τη δυνατότητα να είστε πλήρως υποψιασμένοι σε σχέση με την πορεία αλλά και την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά κυρίως θα σας παρέχουν το βήμα για να εκφράσετε την άποψή σας για οτιδήποτε θεωρείτε πως είναι σημαντικό και άρα πρέπει να ειπωθεί, τόσο από τα ίδια τα social media του ΣΙΓΜΑ όσο και από αέρος τηλεοράσεως εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.





Τα Social Media της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, λοιπόν, δηλώνουν «παρών» και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση!

Μην παραλείψετε να χρησιμοποιείτε το hashtag #euroelections19, αφού με αυτό τον τρόπο παρέχετε στην ομάδα (των Social Media) του ΣΙΓΜΑ πολύ πιο εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα θα ποστάρετε!

Καλή ψήφο ευχηθήκαμε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ