Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΙΓΜΑ πληρώνει τα λάθη σου

Λάθος, Κέρδισες!

Article featured image
Article featured image

Βρήκες το λάθος άντρα, κάνεις τη λάθος δουλειά, έχεις τα λάθος πρότυπα, γεννήθηκες τη λάθος εποχή. Μην ανησυχείς στο ΣΙΓΜΑ κερδίζεις!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου μπαίνει στη ζωή μας ένα νέο τηλεπαιχνίδι που επιβραβεύει… το λάθος!

Συνήθως, σε όλα τα τηλεπαιχνίδια οι παίκτες καλούνται να βρουν τις σωστές απαντήσεις, όχι όμως και σε αυτό. Στο «Λάθος, κέρδισες» επιβραβεύεται η λάθος απάντηση, γιατί είναι ένα νέο διαφορετικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, τύχης και στρατηγικής.

Η Γιώτα Δαμιανού σας καλεί να κάνετε λάθος και να κερδίσετε έως €3000.

Πώς παίζουμε;

Το παιχνίδι έχει τέσσερεις διαφορετικές φάσεις κατά τις οποίες οι τρεις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 13 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής έχοντας σαν στόχο να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν χωρίς όμως να βρουν τίποτα σωστό!

Ο νικητής έχει το δικαίωμα να παίξει και στο επόμενο επεισόδιο (συνολικά μέχρι και 10 επεισόδια) ενώ οι 9 με την καλύτερη βαθμολογία, στο τέλος θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθησε το τηλεπαιχνίδι στο Instagram @lathos_kerdises για να απολαύσεις βιντεάκια έκπληξη με αγαπημένους celebrities να δίνουν τις δικές τους λάθος απαντήσεις. Ακόμα, backstage από τα παιχνίδια και ερωτήσεις που μπορεί να σου κάνουν δωράκια!

View this post on Instagram

#lathos_kerdises

A post shared by Lathos_Kerdises (@lathos_kerdises) on

Γιατί εμείς στο ΣΙΓΜΑ … πληρώνουμε τα λάθη σας.

Μείνετε συντονισμένοι την Κυριακή 2 Ιουνίου στα 21:15 με ένα σπέσιαλ επεισόδιο και καθημερινά στις 18:20

IMG_7614.JPG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ