Η Samantha είναι ένα ρομπότ αποκλειστικά για στοματικό σεξ

Όταν η τεχνολογία γίνεται (πολύ) τρομακτική και παρεμβατική.

Η Samantha είναι ένα ρομπότ αποκλειστικά για στοματικό σεξ

Όταν η τεχνολογία γίνεται (πολύ) τρομακτική και παρεμβατική.

Article featured image
Article featured image


Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο της δυστοπικής σειράς Black Mirror, μπορείς να αντιληφθείς πως το πραγματικό μέλλον της ανθρωπότητας διαγράφεται πολύ ζοφερό και κυρίως διαγράφεται μακριά από την ανθρωπότητα.

Η διάθεση απομόνωσης του κάθε ατόμου, και η ανάγκη να διατηρήσει την ασφάλειά του πίσω από πληκτρολόγια και οθόνες, τον ωθεί στην εξεύρεση τεχνολογικών λύσεων για να καλύψει τις ανάγκες του, χωρίς τον φόβο να εκτεθεί ή να απορριφθεί.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλο αυτό γίνεται υποστηρικτικά και σε στιγμές που δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ωστόσο η βίαιη εισβολή της τεχνολογίας στη σεξουαλική μας ζωή, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως τρομακτική.

Ο μηχανικός ρομποτικής Sergi Santos δημιούργησε τη Samantha, ένα ρομπότ του σεξ, το οποίο προσφέρεται κυρίως για στοματικό σεξ, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ολόκληρο το σώμα της κούκλας – ρομπότ, να αφαιρέσεις μόνο το κεφάλι της Samantha και να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις.

Δημοσιογράφος του VICE, συναντήθηκε με τον Sergi Santos, τον δημιουργό της Samantha και μίλησε μαζί του για το ρομπότ του σεξ, κάνοντάς παράλληλα και μία επίδειξη των ικανοτήτων της.. Samantha.

Στοματικό Σεξ με τη Βοήθεια Ρομπότ

Ο μηχανικός ρομποτικής Sergi Santos δημιούργησε τη Samantha, ένα ρομπότ του σεξ.

Posted by VICE Greece on Thursday, 16 May 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ