Τον έπιασε με άλλη γυναίκα, ζήτησε συγνώμη και αυτή την δέχτηκε υπό έναν (σκληρό) όρο

Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν όσους… ξενοκοιτάνε!

Article featured image
Article featured image

Εσύ τι θα έκανες αν έπιανες τον σύζυγό σου να σε απατά; Η αλήθεια είναι ότι η θεωρία από την πράξη απέχει παρασάγγας, ωστόσο όλοι μας κάποια στιγμή το έχουμε σκεφτεί και έχουμε σχεδιάσει στο μυαλό μας το πώς θα αντιδρούσαμε εάν γινόμασταν μάρτυρες σ’ ένα τέτοιο σκηνικό.

Μια γυναίκα από την Κολομβία, πάντως, αναγκάστηκε να μάθει από πρώτο χέρι πώς θα αντιδρούσε, αφού έπιασε τον σύζυγό της επ’ αυτοφώρω με μία άλλη γυναίκα σε ένα μοτέλ να συνευρίσκονται ερωτικά.

Ο σύζυγος της, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχε άλλη λύση, ζήτησε συγχώρεση από τη γυναίκα του, η οποία συμφώνησε μεν να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι, υπό τον όρο ότι θα τον περιέφερε πρώτα γυμνό γύρω από την πόλη τους στην οροφή του SUV της.


Η σύζυγος, το όνομα της οποίας παραμένει άγνωστο επέλεξε το ηλιόλουστο απόγευμα της 15ης Μαΐου για να σταματήσει την κυκλοφορία στην πολυσύχναστη λεωφόρο Murrillo, καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί σταμάτησαν την κυκλοφορία και κατέγραψαν σε βίντεο τον γύρο του θριάμβου της απατημένης συζύγου και το walk of shame του ανδρός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ