Πάμε και φέτος στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης

Για 9η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Green Dot Κύπρου πραγματοποιεί το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λευκωσίας, με στόχο την ανάδειξη της ανακύκλωσης ως αναπόσπαστο κομμάτι του ευ ζην, αλλά και της ευαισθητοποίησης του κοινού για το περιβάλλον.

Article featured image
Article featured image

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά που θα σχετίζονται με την ανακύκλωση, το περιβάλλον αλλά και το ευ ζην.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων και φορέων, καθώς επίσης και περίπτερα που θα προσφέρουν φαγητό και ροφήματα.

Στη σκηνή του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μουσικά και χορευτικά σχήματα, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κλείσει με συναυλία των Παπιγιόν band.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Adaptation-new 900-450.jpg

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι η Πετρολίνα, ενώ το Φεστιβάλ υποστηρίζουν οι Οργανισμοί ΑΦΗΣ Κύπρου και WEEE Cyprus, οι εταιρείες KPMG και Phil Andreou, τα SoEasy Stores και ο Δήμος Στροβόλου.

Παράλληλα στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι εταιρείες ΚΕΑΝ, Pepsi, Lounic, Dixan, Zορπας, Mr. Bin και Riverland Bio Farm.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Ράδιο Πρώτο και η City.com.cy.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ