Άλλη μια ύποπτη βαλίτσα… στα σκουπίδια

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου ισχυρίζεται ότι είχε δει μια ύποπτη βαλίτσα πεταμένη στα σκουπίδια.

Article featured image
Article featured image

Η νέα αυτή υπόθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω ενός άρθρου στον Πολίτη, αφού η συγκεκριμένη γυναίκα μίλησε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Το περιστατικό συνέβη περί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα, όπως την περιγράφει, ήταν πολύ βαριά και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να τη σηκώσει στην προσπάθεια που έκανε, εξ ου και την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή των σκυβάλων.

Η ίδια δηλώνει πως τότε την είχε παραξενέψει το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του καθ’ ομολογία δράστη στα Μέσα, τότε αναγνώρισε στο πρόσωπό του και θυμήθηκε πως πρόκειται για άτομο με το οποίο είχε έρθει τετ α τετ στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose καθώς είχε συνφάγει εκεί με παρέα.

Όταν μάλιστα άρχισαν να αναζητούνται και οι βαλίτσες με τα πτώματα η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται.

Η ίδια μίλησε στον «Π» για το περιστατικό με τη βαλίτσα, ενώ οι πληροφορίες αυτές έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Αστυνομία από τους συναδέλφους έτσι ώστε να διερευνηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ