Από τη Λεμεσό ξεκινά γυρίσματα η χολιγουντιανή ταινία S.O.S

Τι Λεμεσός, τι L.A!

Από τη Λεμεσό ξεκινά γυρίσματα η χολιγουντιανή ταινία S.O.S

Τι Λεμεσός, τι L.A!

Article featured image
Article featured image


Η εταιρεία ALTADIUM GROUP είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της παραγωγής της νέας ταινίας δράσης «S.O.S. – Survive or Sacrifice», τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού.

H εταιρεία εξασφάλισε τη συμμετοχή ενός δυνατού και ταλαντούχου διεθνούς καστ, με ηθοποιούς από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο: τη Marianne Rosset, την Jeannine Kaspar, τον Zach Rose, την Christal Web και τον πολύ διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ William “Billy” Baldwin, μέλος της γνωστής οικογένειας ηθοποιών. Ο κύριος Baldwin έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Το έργο αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή κατάφερε να φέρει στην Κύπρο ομάδες παραγωγής και επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Στόχος του έργου αυτού είναι όχι μόνο η παραγωγή μιας απολαυστικής ταινίας, αλλά και η ενίσχυση του προφίλ της Κύπρου στον κόσμο του κινηματογράφου.

IMG_1.JPG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ