5000 ευρώ από τον Καρούσο σε όποιον βρει αυτούς που καίνε παράνομα σκουπίδια

Η ανάρτηση του Γιάννη Καρούσου στα social media.

Article featured image
Article featured image

Αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά κάποιων, οι οποίοι καίνε παράνομα σκουπίδια σε χωματερές προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια πολίτων της Αγίας Νάπας, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Καρούσος επικήρυξε τους παρανομούντες για 5 χιλιάδες ευρώ.

Αφορμή ήταν η αυθόρμητη αντίδραση κατοίκων της Αγίας Νάπας οι οποίοι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έκλεισαν μέρος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας αντιδρώντας για την παράνομη καύση σκουπιδιών σε παράνομες χωματερές, όπως αναφέρει το Famagusta-news.

Ο Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την περηφάνια του για τους δημότες του οι οποίοι έχουν αγανακτήσει με το θέμα αυτό και πολύ σωστά, σύμφωνα με τον ίδιο, έπραξαν, ενώ εξέφρασε και τον προβληματισμό του γιατί οι δημότες θέλουν λύσεις και όχι υπηρεσίες.

Παράλληλα, επειδή, όπως ανέφερε, σκοπός είναι να σταματήσει η παράνομη δράση των επιτήδειων οι οποίοι προχωρούν σε καύση σκουπιδιών στις παράνομες χωματερές, επικήρυξε τους παρανομούντες, προσφέροντας ως αμοιβή το ποσό των €5.000 σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη αυτού που τοποθετεί τις φωτιές.

karousos.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ