Η παραδοχή των 7 φόνων και τα ‘συγνώμη’ του Νίκου Μετάξα

«Έχω διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Αναγνωρίζω τα εγκλήματά μου. Δεν μπορώ να πάω πίσω στο χρόνο. Μπορώ να βοηθήσω στην εξιχνίαση. Να παραδεχθώ ενοχή να μη ζημιώσω άλλο την Κ.Δ. Συγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων και στις ψυχές των θυμάτων. Τέλος, προς την κυπριακή κοινωνία που διερωτάται πώς ένα μέλος της μπορεί να διαπράξει αυτή την πράξη».

Article featured image
Article featured image

Αυτά ανέφερε στην απολογία του, ενώπιον δικαστηρίου, με δάκρυα στα μάτια, ο Νίκος Μεταξάς.

Σε παραδοχή και των επτά δολοφονιών προχώρησε ο Νίκος Μεταξάς, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Κακουργιοδικείο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου.

Ο Μεταξάς παραδέχθηκε τους φόνους και των επτά θυμάτων, της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, της 28χρονης Αριάν Παλάνας, της 30χρονης Κάχτα Ανού, της 36χρονης Λίβια Μπουνέα, της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και της 6χρονη Σιέρα.

Το κακουργιοδικείο αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την απόφασή του.

Ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε στην Κύπρο, καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι επτά φορές ισόβια.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει επίσης τις κατηγορίες για βιασμό, παρέμβαση στη διαδικασία της έρευνας και προσπάθεια καταστροφής τεκμηρίων.

Συνεχής ενημέρωση στο Sigmalive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ