Πάμε θέατρο να δούμε «Μια Κυρία στα Μπουζούκια»

Η Θεατρική Ομάδα Point To Contemporary Theater και το θέατρο WhereHaus 612, παρουσιάζουν την καλοκαιρινή, δροσερή, ξεκαρδιστική κωμωδία «Μια Κυρία στα Μπουζούκια».

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή, από τον Νικόλα Δημητρίου, της κλασικής, ελληνικής, κινηματογραφικής ταινίας, του 1967, σε σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη, η οποία αποτελεί, μέχρι σήμερα, ένα από τα πιο αριστοτεχνικά δείγματα μουσικής κωμωδίας του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου.

Το έργο μάς ταξιδεύει νοσταλγικά στην Αθήνα του 1967 και μας μεταφέρει στην όμορφη και ρομαντική εκείνη εποχή.

Τα κύρια συστατικά του είναι το καυστικό χιούμορ, η ρομαντική διάθεση και το κέφι, που υποκινείται από τη μουσική και τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Ο υπαίθριος χώρος του θεάτρου WhereHaus 612, μετατρέπεται σε παραδοσιακή ταβέρνα για να φιλοξενήσει την... Κυρία στα μπουζούκια, αλλά και το κοινό, με κρασάκι κερασμένο, τραγούδια και χορό.


pic1.jpg


Περίληψη:

Η Αννούλα καταπιέζεται από τα δύο υπερπροστατευτικά της αδέλφια, τον Κώστα και τον Ηλία, οι οποίοι θέλουν να την παντρέψουν με ένα πλούσιο Αμερικάνο. Ο Γιώργος, ο παιδικός τους φίλος, είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν το αποκαλύπτει από σεβασμο προς τους φίλους του. Τα αισθήματα της Αννουλας είναι αμοιβαία. Η Έλενα Απέργη, η πλούσια εφοπλίστρια που δεν μασάει με τίποτα, ερωτεύται τον Γιώργο, ο οποίος ανταποκρίνεται, αφού θεωρεί ότι δεν έχει πιθανότητες με τη Αννούλα. Η Μαρία, η υπηρέτρια της Απέργη, προσποιείται ότι είναι η κυρία της και ερωτεύεται τον Κώστα τον αδερφό της Αννούλας. Βεβαίως, το κερασάκι στην τούρτα είναι ο κύριος Βανζέλ Παπαντό, στυλίστας της Απέργη, που ανακαλύπτει την Αννουλα και την προετοιμάζει για τα καλλιστεία. Η συνέχεια επί σκηνής.


Pic4.jpg


Παραστάσεις:

Θέατρο WhereHaus 612, Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, βιομ. Παλλουριώτισσας, Λευκωσία:

22, 23, 29, 30 Ιουνίου, στις 21:00.

11, 12, 18, 19, 25, 26 Ιουλίου, στις 21:00.

Θέατρο Ένα (Β΄ δημοτική Αγορά), Δημήτρη Μιτροπούλου, Λεμεσός:

6 και 7 Ιουλίου, στις 21:00.


Pic3.jpg


Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρίου, Ευαγγελία Ονουφρίου

Χορογραφίες: Μαρία Χρίστου

Σκηνικά/ κοστούμια: Ευαγγελία Ονουφρίου

Παίζουν: Νικόλας Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαμπακίδης, Σαλώμη Ιεροπούλου-Μυλωνά, Κώστας Κωνσταντίνου, Ισαβέλλα Μελετίου, Εύα Μιλτιάδου, Παναγιώτης Τιμοθέου, Δήμος Χριστοδούλου


pic2.jpg


Εισιτήρια: €12 (κανονικό), €10 (μειωμένο)

Κρατήσεις: 99 122 552/ 99 588 103

Πληροφορίες: [email protected]

f: WhereHaus612

Μέγας χορηγός: Θεατρικός Οργανισμός ΚύπρουΜπουζούκια πόστερ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ