Μια «Ιστορία Αγάπης» από την μουσικό και ερμηνεύτρια Βάκια Σταύρου

Μαζί με αξιόλογους μουσικούς θα ερμηνεύσει γνωστές μελωδίες από τη Λατινική Αμερική, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, με αναφορές στην ΄Εντιθ Πιάφ, τον Μάνο Χατζηδάκι, τον Αντόνιο Κάρλος Γιομπίμ, τον Φρανκ Σινάτρα και πολλούς άλλους.

Article featured image
Article featured image

Θα τη συνοδεύσουν ο Σωκράτης Λεπτός στην κιθάρα, ο Σάββας Χριστοδούλου στο φλάουτο, ο Όμηρος Ανδρέου στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Μάριος Νικολάου στα κρουστά.

Η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στην ατμοσφαιρική βεράντα Αρμονία, του ξενοδοχείου Anassa, το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 7 μέχρι τις 11μμ.

Η Βάκια Σταύρου κατάγεται από την Κύπρο και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια και στιχουργός, με έδρα της το Παρίσι.

Μετά την ολοκλήρωση των μουσικών της σπουδών στο Ωδείο της Πράγας, ακολούθησε καριέρα στη μουσική και έκανε ένα σημαντικό ντεμπούτο στην Αθήνα με την συνεργασία της στη SONY Music.

Η σύνθεσή της "SOZINHA", την οποία ηχογράφησε στα Πορτογαλικά, είχε γίνει γρήγορα hit στην Ελλάδα, αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, και λίγο αργότερα, και σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Η ικανότητά της να γράφει και να ερμηνεύει σε πολλές γλώσσες είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ