Όλες οι -μέχρι στιγμής- πληροφορίες για τα απανθρακωμένο πτώμα άντρα που βρέθηκε στη Λάρνακα

Δίπλα από μία καμένη μπάλα σανού

Article featured image
Article featured image

Με τις έρευνες στη λίμνη Μεμή για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου να συνεχίζονται, η Αστυνομία καλείται να εξιχνίαση νέα υπόθεση, νεκρού άνδρα που βρέθηκε τυχαία, το απόγευμα Κυριακής, απανθρακωμένος δίπλα σε μία καμένη μπάλα σανού, στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της, η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Έλενα Λουκά, το απανθρακωμένο πτώμα άντρα, βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Προηγουμένως, μέλη της Πυροσβεστικής μετέβησαν σε ανοικτό χώρο παρά το δρόμο Κιτίου-Ζυγιού, όπου καιγόταν μπάλα σανού με σκοπό την κατάσβεση της φωτιάς, μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε από πολίτη, ο οποίος είχε αντιληφθεί τη φωτιά.


Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν εξετάσεις, ενώ για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Πάντως, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.

Όσον αφορά τη σκηνή, πρόκειται για την ερημική περιοχή «Παρασόλιες», 200 μέτρα από παραλία.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα πλάσμα, που γεννήθηκε την εποχή του Σαίξπηρ, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Article featured image

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί στον Ατλαντικό πριν από 74 χρόνια

Article featured image

Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης αναζητούν απεγνωσμένα παλιά βιβλία