«Αυτό που φταίει είναι το χαμηλό κοινωνικό μας επίπεδο…»


Ανάρτηση από τη Λεμεσό μάς λέει την αλήθεια κατάμουτρα.

Article featured image
Article featured image


Είναι γεγονός πως ουκ ολίγες έχουμε σχολιάσει την ολιγωρία των τοπικών Αρχών για τα σκουπίδια και τη βρωμιά που υπάρχει στις πόλεις. Φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από γειτονιές γεμάτες σκουπίδια, θίγουν την ανικανότητα των τοπικών Αρχών να αναλάβουν δράση, ζητώντας από τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους να κάνουν κάτι άμεσα.

Μπορεί αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω να είναι εν μέρει αλήθεια, ωστόσο η πραγματικότητα έχει και άλλη πλευρά. Την πλευρά που βαραίνει εμάς τους πολίτες που κάνουμε παράπονα, που βάζουμε φωτογραφίες στο Facebook και κράζουμε τους άλλους, που ζητάμε ευθύνες και ποινές, την ίδια ώρα που εμείς οι ίδιοι αντί να βοηθάμε στην επίλυση του προβλήματος, το επιβαρύνουμε περισσότερο.

65561317_10219493484865795_4044456417858420736_n.jpg

Η Έρμα Στυλιανίδη, ενεργή Λεμεσιανή, ανάρτησε το περασμένο Σάββατο (29/6) φωτογραφίες από κεντρική παραλία της πόλης, θίγοντας την «αμπαλατοσύνη» μερικών, οι οποίοι θεωρούν μάλλον πως οι τενεκέδες σκουπιδιών είναι διακοσμητικοί.

«Δεν φταίει ο Δήμαρχος ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε οι υπάλληλοι του Δήμου Λεμεσού. Όποιος ξανά αναρτήσει φωτογραφίες με σκουπίδια θα του κάνω ποστ αυτή τη σημερινή φωτογραφία. Αυτό που φταίει είναι το χαμηλό κοινωνικό μας επίπεδο και το ‘ξιμαρογυφτιό’ μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ