Το Paros Jet «παλεύει» με κύματα και ανέμους 9 μποφόρ

«Μάχη» με τα ορμητικά κύματα έδωσε το πλήρωμα του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου Paros Jet έξω από τη Νάξο.

«Μάχη» με τα ορμητικά κύματα έδωσε το πλήρωμα του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου Paros Jet έξω από τη Νάξο, όπου οι άνεμοι άγγιξαν τα 8 και, τοπικά, τα 9 μποφόρ.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή, και το βίντεο με την αναμονή και την προσπάθεια ελλιμενισμού διαδόθηκε σήμερα στο διαδίκτυο. Το λιμάνι του νησιού είναι μικρό, τα πλοία πολλά και συχνά σημειώνονται καθυστερήσεις μέχρι να δέσουν.

Το Paros Jet περίμενε έξω από τον κυματοθραύστη όπου οι άνεμοι ήταν ισχυρότατοι. Ο καπετάνιος και το υπόλοιπο πλήρωμα όμως διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία την κατάσταση, περιμένοντας να αναχωρήσει το Blue Star Delos, όπως μεταδίδει το naxostimes.gr.

Στο λιμάνι του Κυκλαδίτικου νησιού το μεσημέρι της Κυριακής έδεσαν συνολικά έξι πλοία καθώς κορυφώνεται η τουριστική σεζόν: Blue Star Naxos, Blue Star Delos, Hellenic Highspeed της Fast Ferries, Seajet, Paros Jet και Superrunner της Golden Star Ferries. Όπως αναφέρθηκε από το Λιμεναρχείο Νάξου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση του Blue Star Naxos στην Ηρακλειά.



Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ