Η άβολη αποκάλυψη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για το Sex and the City

Χρόνια μετά, αποφάσισε να μιλήσει.

Article featured image
Article featured image

Αρκετά χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προχώρησε σε μια συνταρακτική αποκάλυψη: ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς όμως να είχε τη δύναμη, τότε, να το αποκαλύψει.

Η «Κάρι Μπράντσο» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο NPR: «νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η πρώτη φορά που μιλά ανοιχτά, τουλάχιστον από την άνθιση του κινήματος MeToo και μετά, για δυσάρεστα περιστατικά που συνέβαιναν στα παρασκήνια του «Sex And The City», μιας σειράς για τη γυναικεία σεξουαλική χειραφέτηση, μεταξύ άλλων.

H 54χρονη, πια, σταρ δεν αποκάλυψε το όνομα του άνδρα που την έφερε σε τόσο άβολη θέση, λέγοντας μόνο πως πρόκειται για ένα «τεράστιο κινηματογραφικό αστέρι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά δεν ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω "έι, αυτό είναι ανάρμοστο", θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση». Και ναι, υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: "Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα"», είπε στη συνέντευξή της η Πάρκερ.Πηγή:www.protagon.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ