Με ποια λογική κλειδώνεις ένα 5χρονο παιδί μέσα στο αυτοκίνητο με τέτοια ζέστη και φεύγεις;

Κι όμως μια μητέρα το έκανε και αν περαστικοί δεν έσπαζαν το τζάμι, κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η κατάληξη.

Article featured image
Article featured image


Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά για την εν λόγω πράξη αυτής της μητέρας, η οποία θεώρησε πως είναι εντάξει να αφήσει το πεντάχρονο παιδί της κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο με καύσωνα και να κατέβει να κάνει τις δουλειές της.

Ωστόσο οτιδήποτε κι αν προσπαθήσεις να προσθέσεις σε αυτή την ήδη συγκλονιστική είδηση, είναι κάπως… περιττό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κάλυμνο, με τουρίστα να εντοπίζει ένα 5χρονο παιδί μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην παραλιακή Πόθιας Καλύμνου, το οποίο εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών παρουσίαζε αναπνευστικά προβλήματα και φαινόταν να ήταν σε κακή κατάσταση.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, τη Δευτέρα στις 5:00 το απόγευμα διερχόμενος τουρίστας αντιλήφθηκε το μικρό παιδί μέσα στο αυτοκίνητο να χρήζει βοήθειας. Αμέσως ενημέρωσε κάποιον ντόπιο που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος άμεσα έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, προκειμένου να απελευθερωθεί το παιδί και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ενημερώθηκε δε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Καλύμνου, στελέχη του οποίου άμεσα έφτασαν στο σημείο. Επίσης, εκείνη την ώρα διερχόταν από την παραλιακή όχημα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου σταμάτησαν και παρείχαν στο παιδί τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί συνήλθε, ενώ βρέθηκε και η μητέρα του, που βρισκόταν στο χώρο εργασίας της, κοντά στο σημείου που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ