«Δεν δώσαμε ποτέ τη συγκατάθεση μας για να συμμετέχουμε στην εν λόγω καμπάνια»

Το υπουργείο Μεταφορών ξεκαθαρίζει πώς πιθανόν να έγινε το μπέρδεμα με την καμπάνια «Φέρσου Αντρίκια» και βρέθηκε υποστηρικτής της.

Article featured image
Article featured image

Τη δική του εξήγηση έδωσε το Υπουργείο Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων σε σχέση με την καμπάνια που κυκλοφόρησε πρόσφατα από ιδιωτική εταιρεία για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, και την οποία το Υπουργείο φαίνεται να στηρίζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Υπουργείου

Σε σχέση με την εκστρατεία ιδιωτικής εταιρείας για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, στην οποία το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων παρουσιάζεται ως ένας εκ των υποστηρικτών της, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ουδέποτε έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την με οποιονδήποτε τρόπο υποστήριξη της συγκεκριμένης εκστρατείας.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, και ειδικότερα για το έτος 2018, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων είχε αποδεχθεί να υποστηρίξει την κοινωνική εκστρατεία που πραγματοποίησε κατά το υπό αναφορά έτος, η ίδια εταιρεία, σε σχέση με κοινωνικά προβλήματα και τη νεανική παραβατικότητα.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων έχει καλέσει, με επιστολή του, την εταιρεία, να αφαιρέσει το λογότυπο του, από την εν λόγω εκστρατεία, όπως και την λανθασμένη αναφορά ότι αποτελεί ένα από τους υποστηρικτές της.

Επί της ουσίας του θέματος, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων έχει την άποψη ότι παρά τις προφανώς καλές προθέσεις της εταιρείας, ατυχώς η τελευταία χρησιμοποίησε ένα λανθασμένο μήνυμα, για να επιδιώξει ένα καλό σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ