Τι θα γίνει αν τελικά 2 εκατομμύρια άνθρωποι εισβάλουν στην απαγορευμένη Area 51;

«Θα συναντηθούμε στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center και θα συντονίσουμε την είσοδό μας. Εάν τρέξουμε (naruto run), μπορούμε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα από τις σφαίρες τους. Ας δούμε τους εξωγήινους».

Article featured image
Article featured image

Αυτό ακριβώς αναφέρει η περιγραφή του event στο Facebook, στο οποίο μέχρι στιγμής δήλωσαν ότι θα πάνε δύο εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ άλλο 1,5 εκατομμύριο δηλώνει πως ενδιαφέρεται.

Το facebook event με τίτλο Storm Area 51, They Can't Stop All of Us ουσιαστικά καλεί τον κόσμο να εισβάλει στην απαγορευμένη περιοχή Area 51, η οποία ως γνωστό έχει συνδεθεί με πολλές θεωρίες συνωμοσίας, έτσι ώστε να «λάμψει η αλήθεια».


Το γεγονός πως απαγορεύεται η είσοδος στην περιοχή από τον Αμερικανικό στρατό, έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι εκεί κρύβει η κυβέρνηση όλα τα μυστικά για τους εξωγήινους.


area51.png


Οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους από όλο τον πλανήτη να συγκεντρωθούν στην έρημο της Νεβάδα, στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να κάνουν πορεία και τελικά να εισέλθουν όλοι μαζί στις μυστικές εγκαταστάσεις και να δουν τελικά τους εξωγήινους.

Για την ώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι, αν και αρκετοί θεωρούν ότι το διαδικτυακό αυτό κάλεσμα δεν είναι κάτι περισσότερο από μια φάρσα. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις-τρολ όλο αυτό το διάστημα.


Half A Million People Plan To Storm Area 51

On September 20th, over 500,000 people plan to storm Area 51, in search of classified secrets 🤔👽

Posted by UNILAD on Thursday, 11 July 2019


Ωστόσο, όπως σημειώνει το ΤΙΜΕ και άλλα αμερικανικά Μέσα, η εκδήλωση «Εισβάλλετε στην Περιοχή 51» συμπίπτει με την είδηση ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα αναφοράς συναντήσεων με ΑΤΙΑ και μετά από έρευνες που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση για ένα αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφος.


area51b.jpg


Η Περιοχή 51, επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρουμ (Groom Lake) ή Αεροδρόμιο Χόμι (Homey Airport), είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι Nevada Test and Training Range και Groom Lake, αν και το όνομα Area 51 έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.

Είναι μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 83 μίλια (133 χλμ.) βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Επίσημα, ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ