Βοηθούμε τη Χριστίνα να ολοκληρώσει το «The Stray Story»

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις τη Χριστίνα να ολοκληρώσει το «The Stray Story». Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Article featured image
Article featured image

Το «The Stray Story» αρχικά ξεκίνησε ως ένα τοπικό ντοκιμαντέρ και κατέληξε να λαμβάνει διεθνή χαρακτήρα με γυρίσματα σε διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του, 200 000 000 αδέσποτοι σκύλοι δίνουν αγώνα επιβίωσης παγκοσμίως, κι αυτό δεν ισχύει μόνο σε υπανάπτυκτες χώρες, αλλά παντού. Ακόμη και σε ευκατάστατες περιοχές.

Την ίδια ώρα, στις ΗΠΑ ενάμισι εκατομμύριο σκύλοι θανατώνονται κάθε χρόνο. Έχοντας υπόψη αυτά, η Χριστίνα Γεωργίου, βραβευμένη σκηνοθέτιδα, σεναριογράφος, καθηγήτρια Μουσικής & Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διερωτήθηκε πώς θα μπορούσε να βοηθήσει να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει τα ζώα και τους ανθρώπους που τα νοιάζονται είναι να στηρίξει τη σωστή επιμόρφωση του κοινού. Να κτυπήσει, δηλαδή, το πρόβλημα στη ρίζα του.

Ως εκ τούτου, ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για να ενημερώσει το κοινό για το πρόβλημα, για να προβάλει τις εκπληκτικές προσπάθειες εθελοντών ανά τον κόσμο και για να εμπνεύσει το κοινό να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Βοήθησε κι εσύ τη Χριστίνα να ολοκληρώσει το «The Stray Story» με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ