Η Μέγκαν Μάρκλ κυκλοφορεί σειρά γυναικείων ρούχων και ήδη γίνεται πανικός

Για λίγο πριγκίπισσες…

Article featured image
Article featured image


Σειρά ρούχων με την υπογραφή της Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα - και θεωρείται δεδομένο πως θα ξεπουλήσει ολόκληρη σε χρόνο ρεκόρ. Θα πρέπει ωστόσο να είναι ξεκάθαρο, πως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν αποφάσισε να κάνει καριέρα σχεδιάστριας- κάτι τέτοιο δεν θα επέτρεπε άλλωστε το πρωτόκολλο.

Η σειρά ρούχων θα κυκλοφορήσει για μια φορά και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η Δούκισσα του Σάσεξ, πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων αργότερα αυτό το έτος, σε συνεργασία με τον οίκο Jigsaw, την σχεδιάστρια Misha Nonoo, τα καταστήματα Marks & Spencer και τα John Lewis.

Τα έσοδα θα πάνε στην οργάνωση Smart Works, που βοηθά άνεργες και οικονομικά ασθενείς γυναίκες. «Για κάθε αντικείμενο που αγοράζεται από έναν πελάτη, το αντίστοιχο ποσό θα γίνεται δωρεά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ στη Vogue.

Δεδομένου ότι τα Marks & Spencer και John Lewis είναι και τα δύο βρετανικά καταστήματα, δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε άλλες χώρες ή αν θα είναι διαθέσιμα online.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά περισσότερα και κυρίως οι φανς του στιλ της Μέγκαν Μαρκλ θα μάθουν αν μπορούν να τα αγοράσουν από τα καταστήματα Marks & Spencer που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως θα γίνει πανδαιμόνιο για τη σειρά ρούχων, κρίνοντας από το «φαινόμενο Μέγκαν Μαρκλ» που πρακτικά σημαίνει πως κάθε φορά που η Δούκισσα φοράει κάτι, αυτό γίνεται αμέσως sold out στο διαδίκτυο.

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ