Μια σπάνια δήλωση για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο και παρακολουθεί F1

Μια σπάνια δήλωση για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο και παρακολουθεί F1

Article featured image
Article featured image

O Μίκαελ Σουμάχερ παρακολουθεί στην τηλεόραση αγώνες της F1 και σημειώνει πρόοδο στην υγεία του, αναφέρει το πρώην αφεντικό του στη Φεράρι, Ζαν Τοντ. O Τοντ έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Radio Monte-Carlo και αναδημοσίευσε η Daily Mail.

Ο Τοντ, ένας από τους πιο στενούς ανθρώπους του Σουμάχερ, δήλωσε ότι ο διάσημος πιλότος σημειώνει πρόοδο και ότι πρόσφατα παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα F1 στην τηλεόραση. «Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδαμε μαζί έναν αγώνα στο σπίτι του στην Ελβετία», πρόσθεσε ο Ζαν Τοντ συμπληρώνοντας πως «ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει κάθε φροντίδα στο σπίτι του. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να αγωνίζεται». Στη συνέντευξή του, ο Τοντ ανέφερε πως η δυσκολία του φίλου του να επικοινωνήσει, του έχει προκαλέσει θλίψη.

«Και η οικογένειά του αγωνίζεται το ίδιο και φυσικά η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως ήταν κάποτε, ακριβώς επειδή δεν επικοινωνούμε όπως παλιά», ανέφερε ο Τοντ. «Συνεχίζει να μάχεται. Και η οικογένειά του μάχεται με τον ίδιο τρόπο.

Ο Τοντ, επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Αυτοκίνησης (FIA), επισκέπτεται συχνά, σύμφωνα με την Daily Mail, τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία, που βρίσκεται ανάμεσα στην Γενεύη και τη Λοζάνη.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013. Έκτοτε ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του, με τον Φέλιξ Νταμ, δικηγόρο της οικογένειας, να αποκαλύπτει σε δικαστήριο το 2016 ότι ο Σουμάχερ «δεν μπορεί να περπατήσει», κατά την εκδίκαση μήνυσης σε εφημερίδα που με δημοσίευμά της υποστήριζε το αντίθετο.

Με πληροφορίες από Daily Mail/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ