Το Food n’ Friends θα σου αλλάξει τα σαββατοκύριακα

Πρέπει να το δοκιμάσεις!

Article featured image
Article featured image


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα. Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…

Το Σάββατο 13 Ιουλίου οι παρουσιαστές υποδέχονται στην εκπομπή τις ηθοποιούς Κατερίνα Λέχου και Κατερίνα Μισιχρόνη και συζητούν μαζί τους για υποκριτική αλλά και γευσιγνωσία. Όταν τις προσκαλούν να πάρουν θέση πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη «ιπτάμενη» ομελέτα και ένα κουσκούς θαλασσινών.

food-n-friends-1.jpg

Την Κυριακή 14 Ιουλίου έρχεται στο στούντιο η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη και προσπαθεί να λύσει όλες τις απορίες του Δημήτρη και του Ηλία σχετικά με τον καιρό: τι είναι η κουφόβραση και τι το βαρομετρικό χαμηλό. Αλλά, όπως πάντα, η συζήτηση καταλήγει στη μαγειρική και αν μπορούμε να συνδυάσουμε τον καβουρμά με το αυγό ή πώς μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε το κλασικό χοιρινό πρασοσέλινο.

food n friends 2.jpg


Κάθε σαββατοκύριακο στις 12:20 από τη συχνότητα της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ