4ήμερη κρουαζιέρα σε Σύμη, Άνδρο, Μύκονο και Καστελλόριζο

Το Ράδιο Πρώτο πάει κρουαζιέρα, μεταξύ 7 και 11 Σεπτεμβρίου.

Article featured image
Article featured image

Το Ράδιο Πρώτο, σε συνεργασία με τη Salamis Tours και το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia, μετά την πετυχημένη FUN CRUISE, αυτή τη φορά μας πάει σε Σύμη, Άνδρο, Μύκονο και Καστελλόριζο!

Το ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia, που άφησε άριστες εντυπώσεις την προηγούμενη φορά, θα μάς ταξιδέψει σε ένα υπέροχο συνδυασμό κοσμοπολίτικης αλλά και εναλλακτικής κρουαζιέρας λόγω της επίσκεψης σε Μύκονο και των προσκυνημάτων στη Σύμη και Άνδρο.

Ξεκινάμε με επίσκεψη στη γραφική Σύμη με τα υπέροχα νεοκλασικά σπίτια να πλαισιώνουν το λιμάνι, τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις ταβέρνες πάνω στο κύμα και τα γουστόζικα μαγαζάκια. Θα έχουμε την ευκαιρία για προσκύνημα στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη Μιχαήλ Πανορμίτη.

Συνεχίζουμε με τη μοναδική επίσκεψη της χρονιάς στην πανέμορφη Άνδρο, με το ξεχωριστό προσκύνημα στην Αγία Μαρίνα, βόλτα στο υπέροχο χωριό Μένητες με τα τρεχούμενα νερά και τα θεόρατα πλατάνια και, φυσικά, βόλτα στην αρχοντική Χώρα της Άνδρου.

Το βράδυ θα μας βρει στη κοσμοπολίτικη Μύκονο για να απολαύσουμε το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, να κάνουμε τις βόλτες μας στα φημισμένα σοκάκια και να χαρούμε την ατμοσφαιρική Χώρα στην καλύτερη της εποχή.

Μια βόλτα στο γραφικό Καστελόριζο θα συμπληρώσει ιδανικά την κρουαζιέρα μας, με την εικόνα των πολύχρωμων αρχοντικών να στεφανώνουν το γραφικό λιμάνι, τη μυρωδιά των φρέσκων ψαριών στις ταβέρνες με τα τραπέζια πάνω στη θάλασσα και τα καΐκια να πηγαινοέρχονται στις σπηλιές και τις γύρω παραλίες.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας εν πλω οι παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο θα παρουσιάσουν ζωντανό λίνκ.

Ο μετρ της σάτιρας Δημήτρης Καλλέργης θα παρουσιάσει εν πλω ένα σατιρικό, με τη δική του σφραγίδα όπως πάντα, διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του πλοίου περιλαμβάνουν πέντε ευρύχωρα σαλόνια και μπαρ, αμφιθεατρικό σινεμά, πισίνες για ενήλικες και παιδιά, καζίνο, ίντερνετ καφέ και γυμναστήριο.

Για τα παιδιά υπάρχει παιδότοπος με εκπαιδευμένο προσωπικό, που διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες. Επίσης, διαθέτει καταστήματα αφορολόγητων με διάφορα είδη δώρων και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα.



Οι ειδικές τιμές περιλαμβάνουν:

***Ναύλα, Φόροι και άλλες υπηρεσίες

***Διαμονή σε καμπίνα με προσωπικές ανέσεις (μπάνιο, τουαλέτα, νιπτήρα) όλες πάνω από το επίπεδο της θάλασσας

***Όλα τα γεύματα στο πλοίο (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)
Ψυχαγωγία, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ζωντανή μουσική
Σινεμά, γυμναστήριο, πισίνα

***Δωρεάν μεταφορά με shuttle buses από το πλοίο στην πόλη της Μυκόνου και πίσω στο πλοίο μέχρι την ώρα αναχώρησης



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Για τις ειδικές τιμές των ακροατών του Ράδιο Πρώτο και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Salamis Tours στο 77778500.

1200x900.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ