Η συναυλία του Benjamin Grosvenor στην Κύπρο

Μία ξεχωριστή εκδήλωση μουσικής και ενότητας.

Article featured image
Article featured image

Με μια φθινοπωρινή συναυλία, η δικοινοτική Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου (CCO) και ο διακεκριμένος σολίστας από το Λονδίνο, Benjamin Grosvenor,ετοιμάζουν να χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές. Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της ορχήστρας Nihat Agdac και Νάταλη Νεοφύτου, παρέα με επαγγελματίες Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους μουσικούς, δίνουν ένα ακόμη ραντεβού με το κοινό, στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Για ακόμη μια φορά η ορχήστρα δεν θα έχει μαέστρο, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους μουσικούς να δουλέψουν όσο πιο στενά γίνεται μεταξύ τους για το καλό του συνόλου, της μουσικής και της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει κομμάτια όπως το Ancient Dances & Airs του Ottorino Respighi και δύο έργα του Wolfgang Amadeus Mozart, το 9ο Kονσέρτο για πιάνο με σολίστ στο πιάνο τον Benjamin Grosvenor και τη 25η Συμφωνία σε Σολ ελάσσονα.

Πέραν της μαγευτικής βραδιάς και του υψηλού επιπέδου μουσικό αποτέλεσμα, η συναυλία έχει ένα ακόμη ξεχωριστό σκοπό. Να περάσει το μήνυμα πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας και κοινωνικής τάξης. Με όπλο την μουσική και τον πολιτισμό η ορχήστρα συνεχίζει να προάγει την ειρήνη στην Κύπρο.

Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται προς 10 ευρώ, στο Θέατρο Παλλάς κάθε Τετάρτη 16:00-19:00. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 97-804219, στο 05338603715 και στο 22- 410181(Θέατρο Παλλάς).

Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα και χορηγός επικοινωνίας το ΡΙΚ.


POSTER.jpg


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου www.cychamber.com και στη σελίδα της στα social media www.facebook.com/Cyprus-Chamber-Orchestra.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ