Η Πάολα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

Μετά το «Άξιον Εστί» του Sakis!

Article featured image
Article featured image

Είτε την αντιπαθείς είτε την λατρεύεις, το μόνο σίγουρο είναι πως η Πάολα αποτελεί μία από τις λίγες λαϊκές τραγουδίστριες των τελευταίων ετών που κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία της με τόσο έντονο και αυθεντικό τρόπο.

Μια ιδιαίτερη χροιά και μία ακόμη πιο ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, η Πάολα θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στο χώρο της, η οποία έχει αναγνωριστεί από καλλιτέχνες όλων των μουσικών ειδών και ποιοτήτων.

Σε πρόσφατή εμφάνισή της στο φεστιβάλ Πρέπεια, η Πάολα επιλέχθηκε από τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για να ερμηνεύσει κομμάτια του κορυφαίου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη. Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από άτομο που είχε παρευρεθεί στο φεστιβάλ, δείχνει την Πάολα να ερμηνεύει την Όμορφη Πόλη του Θεοδωράκη, με τα συναισθήματα να είναι ανάμικτα, καθώς αρκετοί θεωρήσαν πως τέτοια κομμάτια δεν θα έπρεπε να ερμηνεύονται από καλλιτέχνες όπως η Πάολα.

Κι όμως, ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί έναν από τους πιο λαϊκούς και μαζικούς μουσικούς συνθέτες που γέννησε ποτέ η Ελλάδα. Πώς γίνεται κάποιοι να θέλουν να τον κρατήσουν για την ελίτ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ