Με αυτή τη σειρά θα κολλήσεις

Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, συντονίσου!

Article featured image
Article featured image

Στις 21:15 βάλε στην τηλεόραση το Σίγμα και μείνε κολλημένος γιατί ξεκινά η νέα κωμική κυπριακή σειρά «Άλλα λόγια θκειε παπά».

Μια σειρά βγαλμένη από άλλη εποχή, η οποία ωστόσο είναι πολύ κοντά στη στη δική μας, αν και χρονολογικά υπάρχει μια απόσταση που μας θυμίζει μια Κύπρο του παρελθόντος με συμπεριφορές του παρόντος…

Σας μπερδέψαμε; Τα πράγματα είναι απλά, ζούμε τις ιστορίες ενός χωριού που έχει συνεργατισμό, που έχει έναν παπά νάρκισσο, που έχει κρυμμένους θησαυρούς και μυστικά, που ανταγωνίζονται οι κάτοικοι σε πλούτο, που υπάρχει και ο έρωτας αλλά κατά τα άλλα… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή «άλλα λόγια θκειέ παπά»! Μια σειρά πολλών εποχών και ταχυτήτων με γέλιο και πρωταγωνιστές έκπληξη!


ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΚΕΙΕ ΠΑΠΑ.jpg


Περισσότερα λόγια για τη σειρά:

Μια διαφορετική ιστορία που διαδραματίζεται στην Κύπρο μιας άλλης εποχής με χαρακτήρες βγαλμένους από το σήμερα.

Ένα χωριό με κόκκινα δάνεια και συνεργατικό που στέκει καλά, προς το παρόν, με παράνομους έρωτες, αντιζηλίες και έναν Τσαούση που θέλει να πατάξει το έγκλημα, συλλαμβάνει, δικάζει, αθωώνει και «όποιον πάρει ο χάρος» που λέμε, ή καλύτερα, «όποιον πάρει ο Μουχτάρης» που τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι να σώσει ότι σώζεται σε ένα χωριό που διψά - λόγω της ξηρασίας του νερόλακκου - και το πηγάδι της Αούστας που μονοπωλεί το νερό να δέχεται επιθέσεις κατά κύματα από τους διψασμένους και άλουστους χωριανούς.


Ο Παπανάρκισσος, ναι καλά το σκεφτήκατε, η ομορφιά προηγείται του ράσου, έχει σύμβουλο τον Χρυσοστομάκη, άλλως Ττομούη και σλόγκαν το «ο Χριστός δεν σώζει κανέναν δωρεάν» και που ξέρετε, ο σιεηττάνης Χρυσοστομάκης όταν μεγαλώσει ίσως εκλεγεί αρχιεπίσκοπος! Και αφού το σήμερα συναντά το χτες, ο καφές πάει παντού και σε αυτή την περίπτωση στο καφέ Φλώρη-Μπέρυ, όπου ο καφετζής πασκίζει να βγάλει δυο-τρεις μπακίρες, καθώς στην γωνιά περιμένει ο άρχοντας του σπιτιού, η γυναίκα του, η δήθεν κυράτσα, η οποία είναι κατά τα άλλα αναβράκωτη!

Σε αυτό το χωριό η επικοινωνία θα αποκτήσει νέο νόημα! «Άλλα λόγια θκειε παπά» από τις 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κώστας Καζάκας, Άννα Μονογιού, Δένα Ιωάννου, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Χάρης Αριστείδου, Μαρία Καρασούλα, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Μιχάλης Μουστάκας, Πάμπος Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Αλκιβιάδης, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μαρίνα Δημητρίου, Εύρος Βασιλείου, ‘Αντρεα Δημητρίου, Στέφανος Σωτηρίου, Αλέξανδρος Αχτάρ, Αντώνης Κλεάνθους και ο μικρός Γιώργος Χριστοδούλου.


Σκηνοθεσία: Γιάννης Άντωνας, Κωνσταντίνος Πατσαλίδης, Νικόλας Κουμίδης
Σενάριο: Γιώργος Μουσκοβίας, Νικόλας Κουμίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Ευγενία Κουρουντζιή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Άντρος Σιόκουρος, Μιχάλης Αριστείδου

Παραγωγή: Koumides Productions

Από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:15 και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στο ΣΙΓΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ