Στην Καβάλα εγκαινίασαν γήπεδο, αλλά ξέχασαν να καλέσουν την αθλήτρια που έχει το όνομα της

Λεπτομέρειες!

Article featured image
Article featured image

Το ανακαινισμένο γήπεδό τους εγκαινίασαν πρόσφατα στην Καβάλα, το οποίο από το 1993 φέρει το όνομα της ακοντίστριας Άννας Βερούλη, η οποία διέπρεψε στο ακόντιο.

Το Βερούλειο Στάδιο, το οποίο δόθηκε στις τρεις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής Βύρων, ΑΕΚ και Ηρακλής Καβάλας, χαρακτηρίστηκε από τα τοπικά Μέσα ως ένα στολίδι που κοσμεί πλέον την πόλη του Βορρά.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τοπικοί άρχοντες, αθλητές και άλλος κόσμος πλην, όμως, της αθλήτριας από την οποία πήρε το όνομά του.

2644476.jpg


Η Άννα Βερούλη, η οποία μάλιστα έτυχε να βρίσκεται στην πόλη εκείνες της ημέρες, τόνισε το γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, εκφράζοντας παρόλα αυτά την ευχαρίστησή της που πλέον η πόλη της θα έχει ένα σύγχρονο στάδιο για τους αθλητές της.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fverouli.michalopoulosb%2Fposts%2F1532616663546879&width=500" width="500" height="802" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ