Η μοναδική εμπειρία της PIZZA MINE “Build Your Own” τωρα και στην Έγκωμη!

Αυτοί που δεν έχουν ακόμα δοκιμάσει την Pizza Mine δεν έχουν ακόμα ζήσει την “Build your own Pizza!” εμπειρία, δηλαδή την εμπειρία του να φτιάξουν την δικιά τους πίτσα όπως αυτοί προτιμούν.

Article featured image
Article featured image

Η πιο πάνω περιγραφή εμπερικλείεται στο σλόγκαν της Pizza Mine, «My Pizza, My Rules», το οποίο ταυτίζεται με το ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και απαιτεί να έχει επιλογές βάση των δικών του προσδοκιών. Ταυτόχρονα στην Pizza Mine, κάποιος έχει την επιλογή να διαλέξει από τις «Signature Pizzas» οι οποίες περιλαμβάνουν τις κλασσικές Margherita & Pepperoni, την Capriciosa, Pesto, Mediterana, Parmigiana, Fiorita, Four cheese, Special και φυσικά την Vegana για τους φίλους χορτοφάγους. Υπάρχει επίσης και η επιλογή του να φτιάξεις τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ πίτσα με βάση τις θερμίδες για όσους επιθυμούν να τρώνε με μέτρο, έχοντας πάντα ξεκάθαρη τη συνείδηση τους ότι τηρούν την δίαιτα τους. Το concept της «πίτσα διαίτης» έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Διαιτολογικό Κέντρο Joy Diet (Clinical & Sports Dietician / Nutritionist Center).

Η Pizza Mine δεν είναι απλά μια άλλη πίτσα, είναι η ποιοτική & νόστιμη επιλογή αυθεντικής Ιταλικής πίτσας. Η Pizza Mine είναι η πιτσαρία την γειτονιάς, όπου μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μπορεί κάποιος να απολαύσει με την οικογένεια και τους φίλους του, την πίτσα της προτίμησης του, σε προσιτές τιμές, γρήγορα (ψήνεται σε μόνο 3 λεπτά) και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα!

Η απόλυτη εμπειρία προσφέρεται μέσα στο ίδιο το μαγαζί Dine In, αλλά η Pizza Mine δίνει και την επιλογή του Τake away και Delivery.

Με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης η Pizza Mine έχει μειώσει τη χρήση πλαστικού κατά 97% στις δικές της συσκευασίες χρησιμοποιώντας μόνο βιοδιασπώμενο υλικό σερβιρίσματος.

Σας περιμένουμε στο νέο μας εστιατόριο Pizza Mine στην οδό 28ης Οκτωβρίου 37, Τ.Τ 2414 στην Έγκωμη ή ακόμη στα άλλα εστιατόρια (Στρόβολος, Αγλαντζία & παραλιακό Γερμασόγειας) για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία φτιάχοντας τη δική σας πίτσα όπως εσείς την προτιμάτε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την παγκύπρια γραμμή εξυπηρέτησης Τηλ 77775200.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ