Η φωτογράφιση του ζευγαριού που έγινε viral και συγκίνησε το διαδίκτυο

Για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Η φωτογράφιση του ζευγαριού που έγινε viral και συγκίνησε το διαδίκτυο

Για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Article featured image
Article featured image

Καμιά φορά οι άνθρωποι ξεχνάμε και προσπερνάμε. Ίσως να είναι και ο φόβος ή ακόμη και η άγνοια. Δεν ξέρουμε πώς να προσφέρουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έρχονται στο δρόμο μας και αντιδρούμε αμυντικά. Κλεινόμαστε. Φεύγουμε μακριά, ακόμη κι αν αυτές οι δυσκολίες αφορούν πολύ δικά μας πρόσωπα.

karkinos-zeugari-mallia-foto-13.jpg

Η Τσάρλι Τζόνσον, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του μαστού και αποφάσισε μαζί με το σύζυγό της, Κέλσι,, πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες της, να ξυρίσει το κεφάλι της.

Οι δυο τους είχαν σχέση στα μαθητικά τους χρόνια και έσμιξαν ξανά το 2016. Στις 4 Μαΐου παντρεύτηκαν και μόλις δυο εβδομάδες αργότερα η Τσάρλι ανακάλυψε έναν μικρό όγκο στο στήθος της, τον οποίο αφαίρεσε αλλά διαπιστώθηκε πως ήταν καρκίνος. «Άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει αν με την χημειοθεραπεία χάσω τα μαλλιά μου. Τότε κατάλαβα πως αυτό που θέλω είναι να πάρω όλο αυτό και να το μετατρέψω σε κάτι όμορφο», λέει η Τσάρλι.


karkinos-zeugari-mallia-foto-3.jpg


karkinos-zeugari-mallia-foto-5.jpg


Η φωτογράφος Μάντι Παρκς αιχμαλώτισε με τον φακό της τον πόνο, την ομορφιά και το θάρρος μιας γυναίκας που δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Κέλσι να ξυρίζει το κεφάλι της γυναίκας του, έγιναν σχεδόν αμέσως viral, σκορπίζοντας συγκίνηση σε χιλιάδες κόσμου ενώ αναπαράχθηκαν από δεκάδες μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.


karkinos-zeugari-mallia-foto-6.jpg

karkinos-zeugari-mallia-foto-8.jpg


Μετά την τεράστια ανταπόκριση, η Τσάρλι έσπευσε να ευχαριστήσει γνωστούς και αγνώστους για τα θετικά τους σχόλια και την συμπαράσταση, εξηγώντας σε μήνυμά της στο Facebook πως στόχος τους με αυτήν την φωτογράφιση είναι να βοηθήσουν όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούν «να ξεπεράσουν αυτήν την φρικτή μάχη». «Το βλέμμα στα μάτια της Τσάρλι όταν κόπηκαν πια τα μαλλιά της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου. Είναι το βλέμμα που πρέπει όλοι μας να έχουμε όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη», σχολίασε μεταξύ άλλων η φωτογράφος Μάντι Παρκς.

karkinos-zeugari-mallia-foto-9.jpg

karkinos-zeugari-mallia-foto-10.jpg

karkinos-zeugari-mallia-foto-11.jpg

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ