Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο που κατέγραψε με το κινητό του ο γιος του Tom Hanks

Έρευνα πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθούν οι συνθήκες εμπλοκής αστυνομικού σε επεισόδιο στην Αντίπαρο που κατέγραψε με το κινητό του ο γιος του Tom Hanks.

Article featured image
Article featured image

Η έρευνα της Αστυνομίας διενεργείται καθώς στο επεισόδιο εμπλέκεται αστυνομικός, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία, προκειμένου να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες, όπου υπάρχουν και στον βαθμό που υπάρχουν.

Το επεισόδιο καταγράφεται σε βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του ο γιός του Αμερικανού ηθοποιού, ο οποίος έχει σπίτι στην Αντίπαρο.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram και έκανε τον γύρο του κόσμου, δείχνει έναν άνδρα να γρονθοκοπεί άγρια έναν νεαρό.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η πραγματική διάρκεια του βίντεο είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτό που έχει ανεβεί στο Instagram, ενώ ο αστυνομικός που κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της δικογραφίας, υποστηρίζει ότι επενέβη για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, αλλά μόλις ανέφερε την ιδιότητα του, κάποιοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, γι' αυτό και εκείνος αντέδρασε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ