Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες ενός υπαλλήλου της υδατοπρομήθειας

Στην Κύπρο παράγουμε τέχνη ακόμη και στα πιο απρόσμενα μέρη.

Article featured image
Article featured image


Αν αναρωτήθηκες ποτέ τι σημαίνει street art και πώς αυτή εξηγείται, τότε πολύ απλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην πιο κάτω εικόνα και θα καταλάβεις πως στην Κύπρο η τέχνη του δρόμου έχει πάρει άλλη έννοια και διαστάσεις.

Κάτοικος Πολεμιδιών της Επαρχίας Λεμεσού ανάρτησε σε δημοφιλές γκρουπ στο Facebook μία φωτογραφία, με το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του, όπως υποστηρίζει, το οποίο από καθαρό γκρι είχε πλέον ζωγραφισμένο ένα μπλε κουτί με την επιγραφή χαλασμένο.

Όπως εξηγεί, προηγουμένως είχε βρεθεί στην περιοχή υπάλληλος της υδατοπρομήθειας για να ελέγξει μία χαλασμένη σωλήνα που περνούσε έξω από το σπίτι του. Όταν εντόπισε το σημείο που είχε σπάσει η σωλήνα, ο υπάλληλος αποφάσισε να μαρκάρει το σημείο όχι με κάποιο κώνο ή ένα άλλο σημάδι, αλλά με μπογιά από σπρέι σχεδιάζοντας ένα λιτό ημιτελές γεωμετρικό σχήμα και γράφοντας στο εσωτερικό του την επιγραφή χαλασμένο, ούτως ώστε οι τεχνικοί να ξέρουν πού είναι το πρόβλημα.

Το ερώτημα, ωστόσο, που παραμένει και τίθεται και από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού είναι εάν μετά την επιδιόρθωση το πεζοδρόμιο θα επιστρέψει στο μουντό γκρίζο που είχε πριν ή θα παραμείνει με την καλλιτεχνική «τάτσα» του υπαλλήλου της υδατοπρομήθειας.


george.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ