Η ερχόμενη Δευτέρα… φέρνει πόνο

Έλα, δώσε πόνο!

Article featured image
Article featured image

Με μια πρώτη ανάγνωση μπορείς εύκολα να παρεξηγήσεις το εν λόγω post. Αν μάθεις, όμως, περί τίνος πρόκειται, μάλλον θα ενθουσιαστείς.

Πρόκειται για σημερινή ανάρτηση του Nissim Mordehay, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Motti και έχοντας ως background την ελληνική και την κυπριακή σημαία παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα βράδυ (στις 22.00) το «Greek Party».

Δύο Ισραηλίτες, στο Ισραήλ, παρουσιάζουν μέσω διαδικτύου… ό,τι πιο ελληνικό έχεις ακούσει ποτέ στο ραδιόφωνο, παίζοντας μόνο ελληνικά τραγούδια.

Από το 2017 που ο «First Social Radio» βγήκε στον αέρα, ο Nissim Mordehay βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο να μεταδίδει ζωντανά -σε όλες τις γωνιές του πλανήτη- ελληνική μουσική σ’ ένα σκηνικό που υπό άλλες συνθήκες θα χαρακτηρίζαμε κιτς και υπερβολικό. Μια ελληνική και μια κυπριακή σημαία στο background και στο τραπέζι, μπροστά από τα μικρόφωνα, μια σειρά με ούζα και τσίπουρα, φόρος τιμής στην Ελλάδα.Για την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, το Greek Party θα… ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις τις προτάσεις σου.

Ακολούθησέ τους στη σελίδα Greek party live Nissim & Motti Ελληνική βραδιά κάθε Δευτέρα 22:00 για να γνωρίζεις τι παίζει κάθε Δευτέρα από αφιερώματα, αλλά και για να στέλνεις «παραγγελιές».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ