Το βίντεο από την Αμερική που «έλιωσε» το ίντερνετ δεν είναι μόνο μια cute εικόνα

Δύο παιδάκια -2 ετών- συναντιούνται στο δρόμο τυχαία και τρέχουν να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο, μετά που έμειναν χωριστά για μερικές ημέρες.

Article featured image
Article featured image

Δύο μικρά αγοράκια, που καλά-καλά δεν μπορούν να ισορροπήσουν και να συντάξουν μία ολόκληρη πρόταση, φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν το αίσθημα της φιλίας και να το εκφράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Michael Cisneros, πατέρας ενός εκ των δύο αγοριών, μοιράστηκε πριν μερικές ημέρες στο διαδίκτυο τη συγκινητική στιγμή που τα παιδιά συναντιούνται τυχαία στο δρόμο μετά από μερικές ημέρες που είχαν να ιδωθούν με την αντίδρασή τους, να «λιώνει» στην κυριολεξία το διαδίκτυο.

Τα αγοράκια, μόλις αντιλαμβάνονται την παρουσία το ένα του άλλου, τρέχουν με ενθουσιασμό και αγκαλιάζονται σαν δυο ενήλικες που είχαν να βρεθούν χρόνια. Ο Maxwell και ο Finnegan είναι οι καλύτεροι φίλοι για περίπου ένα χρόνο, αλλά πρόσφατα άρχισαν να κυκλοφορούν στη γειτονιά με τα πόδια.


Πέραν, όμως, από τη χαριτωμένη εικόνα δύο μικρών αγοριών που αγκαλιάζονται, το βίντεο, όπως εξηγεί ο Cisneros, έγινε viral και για ακόμη έναν λόγο. Για το βαθύτερο μήνυμα που στέλνει ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό εκεί έξω. Ένα μικρό μαύρο αγόρι και ένα λευκό δεν λογαριάζουν τίποτα πέραν της φιλίας τους. Και αυτό πρέπει να κρατήσουμε όλοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ