Στη Λευκωσία θα πήζουμε στην κίνηση μέχρι να τελειώσουν τα έργα

Δήλωση (πικρής) αλήθειας από τον Βοηθό Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου.

Από την προηγούμενη Δευτέρα, όταν ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους της Λευκωσίας ήρθαν αντιμέτωποι και πάλι με το ανυπόφορο κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί κάθε πρωί σχεδόν σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Και αν μέσα σου βαθιά ήλπιζες πως αυτό όλο θα βελτιωθεί σύντομα και θα φτιάξει τα κυκλοφοριακό, σου έχουμε κακά μαντάτα, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρη Ευριπίδου, καμία βελτίωση δεν πρόκειται να προκύψει εάν δεν τελειώσουν τα μεγάλα έργα της Λευκωσίας.

Όπως εξήγησε, το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται από τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως η ανάπλαση της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, της πλατείας Ελευθερίας και της κλειστής -για πολλούς μήνες- Λεωφόρου Ομήρου, ενώ φαίνεται πως το κυκλοφοριακό θα επιβαρυνθεί περαιτέρω με την έναρξη της ανάπλασης της Κυριάκου Μάτση, πριν να μετατραπεί σε εργοτάξιο και η Λεωφόρος Μακαρίου.

Όπως είπε, ο κ. Ευριπίδου, υπάρχουν τεχνικά μέσα που μπορούν να πραγματοποιηθούν, όπως η ρύθμιση του χρόνου των φώτων τροχαίας στη Λεωφόρο Λεμεσού (Φώτα Καλησπέρα), όπου επιχειρούν τα πρωινά μέλη της Τροχαίας, ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά.

Εμείς με τη σειρά μας, να ευχηθούμε καλό κουράγιο σε όλους μας!

Σχετικα

Τι κοινό έχουν οι Κύπριοι αρχιτέκτονες του παρελθόντος με τους Κύπριους μουσικούς του σήμερα;

Ποιος θα παρουσιάσει το «The Voice of Greece»;

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων