Τι θα έκανες εάν έβρισκες έναν πύθωνα στο μπάνιο σου;

Μια γυναίκα στη Λάρνακα το ένιωσε στο πετσί της!

Article featured image
Article featured image

Μπορεί στην αρχή η είδηση να ακούγεται κάπως περίεργη και αστεία, ωστόσο φαντάσου να μπαίνεις για μπάνιο και ξαφνικά να συνειδητοποιείς πως ανάμεσα στα πόδια σου βρίσκεται ένας πύθωνας.

Σύμφωνα με είδηση που έγινε γνωστή χθες, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, γυναίκα στη Λάρνακα ήρθε αντιμέτωπη με έναν πύθωνα, την ώρα που έκανε μπάνιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια που έκανε μπάνιο αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νερό, το οποίο έμενε στάσιμο στο ντους. Ψάχνοντας στο σιφόνι του ντους, για να δει τι συμβαίνει, εντόπισε τον πύθωνα ο οποίος μάλλον βιαζόταν να κάνει επίσης μπάνιο.

Για να απεγκλωβιστεί από την αποχέτευση ο πύθωνας, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία με τη χρήση λιπαντικών υγρών απεγκλώβισε τον νεκρό, πλέον, πύθωνα ο οποίος παραδόθηκε στο επαρχιακό γραφείο των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Όπως όλα δείχνουν, το ερπετό μάλλον εγκλωβίστηκε εκεί την περίοδο που οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έκαναν ανακαίνιση, με τις σωλήνες να μένουν αρκετό καιρό ακάλυπτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ