Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Να δείτε που οι δικοί μας (ιερείς) εδώ στην Κύπρο θα το κάνουν με drone για να τους ξεπεράσουν.

Article featured image
Article featured image

Μια πολύ πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα σκέφτηκαν ιερείς στη Ρωσία, για να θεραπεύσουν το ποίμνιό τους και όχι μόνο, από τους εθισμούς και το περιστασιακό σεξ.

Με τους περισσότερους να έχουν παρεκκλίνει από το δρόμο του Θεού και να μην επισκέπτονται την εκκλησία κάθε Κυριακή για να εκκλησιαστούν και να αφήσουν τον οβολό τους, οι Ρώσοι ιερείς ακολούθησαν την αλλόθρησκη ρήση «αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ».

Εφοδιασμένοι με μπόλικα λίτρα αγιάσμα, σε μεγάλες πλαστικές μπουκάλες, ανέβηκαν σε ένα αεροπλάνο, έδεσαν τον executive ιερέα με σχοινιά ασφαλείας και αυτός με τη σειρά του πέταξε 70 λίτρα αγίασμα πάνω από την πόλη Tver για να σώσει τους αμαρτωλούς.

Η πτήση, η οποία ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Zmeyevo δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο από το 2006 για να σηματοδοτήσει την Ημέρα της Σοφριάς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο πατέρας Αλέξανδρος Γκόριατσεβ επιβιβάζεται κάθε χρόνο στο αεροπλάνο για να τιμήσει αυτή την ημέρα. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ρίχνουν αγίασμα, καθώς ο ιερέας και ο τοπικός επίσκοπος Σάββας, αποφάσισαν πως είναι πολλά τα κρίματα των κατοίκων της Tver και χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα για να ξορκίσουν το κακό του αλκοολισμού και του περιστασιακού σεξ. Μάλιστα συνοδεύονταν από μια εικόνα του 19ου αιώνα, για την οποία θεωρούν ότι μπορεί να θεραπεύσει αλκοολικούς και τοξικομανείς.

Να σημειωθεί πως το αγίασμα-ελβετικός σουγιάς, αφορούσε και την εξάλειψη της πορνείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ