Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

Αν σε βγάλει ο δρόμος σου…

Article featured image
Article featured image

Καλοκαίρι; Χειμώνας; Άνοιξη; Ή μήπως φθινόπωρο; Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, πιστεύει ότι το διάβασμα είναι για όλες τις εποχές! Και, φυσικά, είναι έτοιμοι να το αποδείξουν.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 11 π.μ. – 1 μ.μ. και 4μ.μ. – 7 μ.μ., στο The Mall of Cyprus, το ΓΤΠ διοργανώνουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου για τους μικρούς φίλους και φίλες, μια παραμυθένια εκδήλωση αφιερωμένη στα βιβλία και στα παιδιά.

Όσοι βρεθούν εκεί, θα ακούσουν ιστορίες και φυσικά θα γράψουν στο Γιγάντιο Βιβλίο της Φιλαναγνωσίας! Και αν νομίζετε ότι το ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου σταματάει εδώ, κάνετε λάθος! Αφού στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στο Nicosia Book Fest 2019 θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους πολλά και σπουδαία.

Η δράση «Η Κύπρος διαβάζει… όλες τις εποχές!» εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης της φιλαναγνωσίας την οποία υλοποιεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το Nicosia Book Fest συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας (ΙΝΕΠ), το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και ο Δήμος Στροβόλου.


18.9.2019_Bookfest PIO banner cover.jpg


Μάθετε περισσότερα για το Nicosia Book Fest 2019 στο www.nicosiabookfest.com αλλά και για την εκστρατεία Cyprus Reads του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών στη σελίδα Facebook @CyprusReads.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ